Adela Popescu a născut cel de-al treilea copil al familiei.

Cunoscuta si indragita actriță și prezentatoare de televiziune și-a strâns pentru prima oară în brațe bebelusul impartasind duminica bucuria cu toti cei care o urmaresc pe retelele de socializare.

Vedeta a postat pe contul de Instagram si pe Facebook prima imagine cu bebelușul, dar si cu fericitul tata, Radu Valcan.

Adela Popescu postase chiar cu o zi înainte o fotografie cu ea în care aștepta nașterea celui de-al treilea copil, mai ales ca a avut contracții în zilele anterioare.

Adela aștepta cu sufletul la gură să-și strângă în brațe băiețelul al cărui nume nu l-a dezvăluit încă. Fanii i-au urat toate cele bune și speră să afle cât de curând care este numele simplu pe care îl vor alege actorii, așa cum au menționat în repetate rânduri că-și doresc.

„S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :)))”, a scris actrita pe Instagram si FB.
În imagine apar ambii părinți care pozează cu veselie alături de al treilea baietel al familiei.

Radu Vâlcan aștepta extrem de emoționat venirea pe lume a celui de-al treilea copil, precum a afirmat în cadrul unui podcast de pe YouTube. Prezentatorul de televiziune își dorea enorm să aibă și o fetiță, dar soarta a decis ca și următorul să fie băiețel.

Adela a născut după patru ore de travaliu care au fost grele, precum a subliniat moderatoarea, dar din fericire, nasterea s-a desfasurat bine iar bebelusul si mama se simt foarte bine.

„Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore. Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️ Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc! Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”, a mentionat Adela Popesscu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.