Ada Condescu a născut un băiețel

Share Button

Actrița Ada Condescu a adus pe lume un băiețel. Fericita mămica a făcut personal anunțul pe rețelele de socializare, mulțumind astfel medicilor care au asistat-o la naștere.

În vârstă de 32 ani, Ada Condescu și soțul său, regizorul Cătălin Mitulescu mai au o fetiță, pe nume Ecaterina, scrie Money.ro.
”Fericire pură! Aproape 24 de ore de când a venit pe lumea noua minune! Băiețelul nostru perfect sănătos și deja atât de curios! Îi mulțumesc medicului meu, Marius Romila, și întregii echipe Medicover pentru atenția, devotamentul și implicarea cu care m-au însoțit în această extraordinară experiență a nașterii naturale! Ne simțim perfect iar în câteva ore vom fi deja acasă!! Yuhuuuu! Încă nu-mi vine să cred!”, a scris actrița.

Vedeta nu a spus încă ce nume va alege pentru băiețelul ei. Pe vremea când a aflat că este gravidă, Ada Condeescu declara că va fi un nume românesc, cu o poveste aparte.

”Nu știu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâți, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranța va fi așa cum a fost și la Ecaterina, va avea povestea lui numele”, a mai spus Ada Condescu. Actrița este împreună cu regizorul Cătălin Mitulescu de 10 ani și în urmă cu patru ani au devenit soț și soție.

Share Button


SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    
     

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *