Bogdan Vălădău și Gina Chirilă și-au botezat fetița | |

Bogdan Vălădău și Gina Chirilă și-au botezat fetița

Share Button

Deveniți părinți chiar în miezul pandemiei, în luna mai, Bogdan Vlădău și fostul manechin Gina Chirilă și-au botezat fetița în weekendul ce tocmai s-a consumat. Cei doi au ales Biserica Bucur, unul dintre cele mai vechi lăcașe de cult din Capitală (secolul XVII).

Îmbrăcați în nuanțe deschise, la fel ca și micuța lor fetiță ce a primit darul botezului, vizibil emoționați, cei doi părinți au trăit alături de câțiva prieteni unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor, scrie Money.ro.

Dat fiind că pandemia nu s-a stins, Bogdan și Gina au respectat regulile, iar evenimentul a fost unul restrâns, potrivit pentru mica și simpla bisericuță. Nași au fost Daniel si Bianca Niculae, prieteni apropiați ai cupulului. Și nașa a ales să se îmbrace în alb, în timp ce nașul a ales un costum constrastant, de culoare neagră. De altfel majoritatea invitaților au purtat alb, cel mai probabil dress-code-ul evenimentului.

Fostul manechin Gina Chirilă (25 ani) și modelul Bogdan Vlădău (40 ani) s-au căsătorit în urmă cu trei ani, după alți patru ani de relație. Katia a venit pe lume pe 25 mai, iar cei doi soți au ales special acest prenume, varianta ruseasca a numelui Ecaterina.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *