Muzeul Antipa rămâne închis în starea de alertă

Muzeul Antipa rămâne închis după terminarea stării de urgență. Reprezentanții muzeului anunță că așteaptă normele de securitate biologică ce urmează să fie publicate.

„Mult a fost, puțin a rămas! Vă anunțăm că Muzeul Antipa NU se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020. Personalul instituției va lucra însă ca muzeul, un loc extrem de vizitat, fermecător și dorit de public, să devină un mediu sigur pentru sănătatea noastră, angajați și vizitatori, deopotrivă!”, este anunțul Muzeului Antipa.

Din grijă pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor, muzeul așteaptă normele generale de securitate biologică ce urmează a fi publicate, implementarea lor și apoi se va redeschide.

„Vă vom comunica în timp real stadiul măsurilor pe care le implementăm și data la care vom putea deschide muzeul pentru public. Rămâneți aproape de noi în mediul online, vizitați-ne pe pagina de Facebook și contul de Instagram și ascultați sfaturile girafei de la Antipa!”, scriu cei de la muzeu.

De când au fost anunțate măsurile de relaxare, printre care și deschiderea muzeelor din 15 mai, Luis Ovidiu Popa, directorul Muzeului “Grigore Antipa” din Capitala a mărturisit la TVR că este un pic îngrijorat.
Îmi doresc sincer să nu existe această mare evadare. Autoritățile vorbesc despre relaxarea acestor măsuri, dar subliniază că responsabilitatea se mută pe umerii fiecăruia dintre noi și a da buzna în muzee, nu cred că este un lucru care ar trebui să se întâmple. În calitate de director de muzeu, deși îmi doresc să se deschidă muzeele, pentru că îmi doresc să își desfășoare activitatea, să realizeze veniturile pe care le realiza din vânzarea de bilete și îmi doresc ca acest lucru să se întâmple în siguranță.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *