Activități pentru întreaga familie: aluat de sare, nisip colorat, slime, ursuleți

Creați amintiri unice! Pentru că marile momente se găsesc în cele mai mici lucruri.
Johnson’s Baby vă propune câteva activități, astfel încât să puteți petrece timpul cu cei mici din casă. Pentru început un aluat de sare naturală pentru a crea amprente sau figurine. Și apoi, “rețeta” pentru una dintre jucăria copiilor preferată: ursulețul.

Aluat de sare: Ideea noastră preferată e de ne juca cu amprentele mâinilor și picioarelor. Un mod distractiv de a crea amintiri. Pentru a face aluatul, aveți nevoie de: două căni de făină, o cană de sare fină, o cană de apă și colorant alimentar. În primul rând, amestecați sarea și făina și, într-un alt recipient, turnați apa și colorantul. Trebuie să omogenizați toate ingredientele puțin câte puțin în timp ce frământați. Odată ce aveți aluatul, cu puțină creativitate, puteți pune pe ele amprentele întregii familii! Pentru a le păstra, trebuie să le lăsați să se usuce 15 ore sau să le uscați la cuptor la 100ºC pentru aproximativ 120 de minute.

Ursulețul: Cu toții ne amintim de primul nostru prieten, o jucărie, cea pe care am purtat-o peste tot … Un obiect foarte semnificativ și unul care ar putea însemna cu atât mai mult dacă este făcut de noi înșine. Cu o șosetă, foarfece, vată, ață și ajutorul tău, fiecare copil își poate crea propriul ursuleț. Un mod de a recicla un ciorap vechi, care și-a pierdut perechea și a devenit o amintire unică.
Știm că menținerea copiilor distrați nu este o sarcină ușoară. Și, deși fiecare vârstă are diferite capacități și pasiuni, uneori este posibil să adaptăm planurile astfel încât să se potrivească pentru diferitele faze ale copilăriei.
Pentru a face asta, astăzi vă propunem două idei colorate perfecte pentru ca cei mici să se distreze, să-și dezvolte creativitatea și să își facă jucăriile propri! În plus, potrivit mai multor studii, utilizarea culorilor și texturilor favorizează dezvoltarea copiilor.

Slime: Foarte ușor de făcut acasă și ideal pentru a petrece ore stimulând imaginația celor mici. Veți avea nevoie doar de: 1 cană de apă, 1 cană de amidon și puțină culoare. Pentru a-i da culoare puteți folosi tempera, vopsea lavabilă sau colorant alimentar. Mai întâi amestecați cu o lingură amidonul de porumb cu apă într-un recipient de plastic. Apoi, adăugați vopseaua puțin câte puțin, până când obțineți nuanța dorită. De asemenea, puteți adăuga sclipici pentru a îi da o notă difertă! Continuați să frământați bine amestecul, dar de data aceasta cu mâinile, până obțineți un aluat uniform. Distracția poate începe acum!

Nisip colorat: Turnați sarea în diferite boluri, apoi adăugați câteva picături din culorile voastre preferate în fiecare dintre ele și amestecați până când sunt omogenizate. Apoi vărsați amestecul pe o foaie de hârtie și îl lăsați să se usuce peste noapte. A doua zi, cu tot nisipul colorat, veți putea realiza proiecte la fel de distractive precum desene, sticlele colorate sau utilizarea lui pe post de tablă!
Pentru mai multe idei pe care le poți face cu copii tăi, viziteaza website-ul Johnson.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *