”Harry Potter and the Philosopher’s Stone” (Harry Potter şi piatra filosofală), prima carte din seria Harry Potter semnată de autoarea britanică J. K. Rowling, va fi disponibilă gratuit oriunde în lume sub formă ebook şi audiobook în aprilie, ca parte a unei iniţiative de a veni în sprijinul părinţilor şi cadrelor didactice în perioada de izolare la domiciliu, a anunţat miercuri scriitoarea.

Audiobook-urile vor fi disponibile în engleză, spaniolă, franceză, italiană, germană şi japoneză, versiunea citită de actorul britanic Stephen Fry fiind accesibilă pentru prima dată în America de Nord.

Un nou portal, intitulat ”Harry Potter At Home”, destinat copiilor de vârste mici, va fi lansat pe WizardingWorld.com, site-ul oficial al fanilor Harry Potter şi ai seriei de film derivate ”Fantastic Beasts”.

În fiecare săptămână, în ”Miercurea vrăjitoriilor”, un newsletter trimis pe e-mail va propune activităţi creative, jocuri şi idei.

“Profesorii, părinţii şi îngrijitorii, care depun eforturi să menţină vieţile copiilor pe cât de normale şi fericite posibil în timpul perioadei de izolare, merită un strop de magie”, a spus Rowling.

“Sper că aceste iniţiative vor oferi copiilor şi chiar şi adulţilor o modalitate de petrecere a timpului în perioada izolării impuse la domiciliu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.