Monopoly Fortnite, disponibil în România

Fortnite, cea mai nouă ediție Monopoly, ajunge în România. Jocul captivant va fi disponibil în magazinele din țară începând cu 17 decembrie. Lansarea vine după ce Fortnite Monopoly a debutat, în toamnă, în Marea Britanie și S.U.A, devenind rapid un fenomen.
Gameplay-ul, designul și componentele celui mai nou Monopoly includ elemente din celebrul joc video Fortnite, ediția fiind introdusă ca urmare a parteneriatului dintre producătorul global de jocuri și jucării Hasbro și Epic Games, compania care a lansat Fortnite.

Monopoly Fortnite aduce fanilor o nouă construcție a jocului video. Aceștia sunt purtați în acțiunea jucător vs. jucător a Fortnite, li se permite să ducă rolul din Battle Royal în lumea reală, au la dispoziție accesorii care fac ca experiența să semene cu uimitoarele bătălii pentru care jocul video este celebru.
Jucătorii pot revendica locații, pot înfrunta adversarii și trebuie să evite ”Marea Furtună” pentru a supraviețui. Printre elementele inspirate din jocul video, fanii regăsesc locațiile Fortnite, dar și comorile ascunse. Jucătorii pot cumpăra Health Points( HP) cu banii Monopoly.
După ce au ales un personaj, aici având la dispoziție 27 de costume, fanii pot revendica health pack-uri, pot construi ziduri de apărare, pot produce distrugeri adversarilor. După tura fiecărui jucător, ”Marea Furtună” se dezlănțuie și trebuie evitată pentru a nu pierde Health Points. La fel ca în Fortnite, ultimul rămas în joc câștigă.

”Suntem onorați de colaborăm cu Epic Games și să aducem un brand de renume, cum este Monopoly Fortnite, în România. Fortnite a devenit rapid un fenomen la nivel mondial, iar fanii au acum posibilitatea să experiementeze Battle Royale, să gândească strategii extrem de interesante prin intermediul Monopoly. Vor avea parte de toată distracția, jucând alături de prieteni. ”, a declarat Larisa Popescu, brand manager Monopoly România.
Colaborarea dintre Hasbro și Epic Games include și o colecție NERF de blastere Fortnite și accesorii, ce urmează a fi lansată în 2019.
Fortnite este jocul video de acțiune de la Epic Games care vă permite să intrați într-un Battle Royale de 100 de jucători, sau să faceți echipă cu prietenii pentru a salva lumea de monștri. Meșteșug și pradă în lumi uriașe unde niciun joc nu seamănă cu următorul. Acesta este disponibil pentru PC, Mac, PlayStation4, Xbox One, Switch, iOS și Android.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *