350 de persoane au început vara cu energie la Crosul Pădurii Copiilor din Pădurea Băneasa! Pe 27 mai, sportivi de toate vârstele au împânzit potecile pentru a duce la bun sfârșit curse de 5, 10 și 15 km.

Echipele companiilor Societe Generale, Yougov și LibraBank ne-au fost alături în acest weekend și susțin în continuare cele 64 ha de pădure plantate în regiunea Sud-Muntenia, în beneficiul a 9 comunități.

După alergare, în așteptarea festivității de premiere, participanții s-au odihnit la umbră, s-au bucurat de supă cremă de dovleac, limonadă și socată din partea organizatorilor.

”Pentru că sportul și mișcarea fac casa bună cu alimentația sănătoasă, startul s-a dat din fața fermei educaționale Pădurea cu legume, un proiect al asociației care îmbină educația și agrosilvicultura, și care oferă comunității bucureștene legume curate și multiple oportunități de implicare. Unul din premiile oferite la Cros constă într-un voucher experiențial de tipul ”culege-ți singur legumele direct din fermă”, a declarat Teodora Pălărie – Președinte Asociația Pădurea Copiilor.

Copiii au făcut și ei parte din aventură, iar atelierele susținute de Karin’s Kids Academy i-au ajutat să învețe lucruri noi despre îngrijirea naturii, dar și să socializeze.

Potrivit organizatorilor, acesta a fost doar antrenamentul pentru ediția festivă a Crosului, programată pentru 3- 4 noiembrie în Parcul Tineretului, unde Asociația Pădurea Copiilor așteaptă mii de sportivi de toate vârstele, costumați în personajele de poveste preferate, pentru a transforma parcul într-o pădure fermecată și pentru a sărbători 10 ani de sport, grijă față de natură și împăduriri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.