Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, copiii și părinții sunt invitați să petreacă o zi plină de distracție în AFI Cotroceni. Începând cu ora 12.00, culoarele mall-ului se vor transforma într-un adevărat teren de joacă, astfel că cei mici se vor putea bucura de o sumedenie de activități interactive. De asemenea, cea mai mare surpriză pregătită de AFI Cotroceni este instalarea celei mai mari table pentru desenat din România, cu o lungime de 100 mp.

Marea petrecere de Ziua Internațională a Copilului din AFI Cotroceni va începe de la ora 12.00 și se va întinde până la ora 20.00. Astfel, pe tot parcursul zilei, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare și veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme și desene animate, precum Elsa și Ana, Minnie și Mickey Mouse, Spiderman, Batman sau chiar simpaticele Angry Birds. În plus, cei mici vor putea să să joace câteva dintre cele mai îndrăgite jocuri din toate timpurile, ca șotronul sau desenul cu creta pe o tablă supradimensionată instalată pe culoarul Champes Elysee, să își facă tatuaje temporare, să se joace cu baloane modelabile, ori să se admire „dansul” baloanelor de săpun. Și, pentru ca ziua să fie cu adevărat spectaculoasă, în AFI Cotroceni vor avea loc spectacole de teatru interactiv și va fi amplasată chiar și o mini discotecă.

Lista completă de activități care se vor desfășura pe Terenul de Joacă al Copilăriei este disponibilă pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.