Recomandari culinare de Paste de la Dr. OzMai sunt doar cateva zile pana la Paste, prilej ideal pentru a ne bucura de mesele imbelsugate alaturi de cei dragi. Insa, pentru a evita depunerea kilogramelor in plus si consecintele unei alimentatii diversificate, celebrul Dr. Oz, care va sosi in Romania pe 25 mai 2016, la Sala Palatului, ne propune cateva sfaturi culinare care ne vor ajuta sa trecem mai usor peste festinul culinar de Paste.

Anul acesta putem aduce un plus de originalitate mesei de Paste prin introducerea in meniu si a unei retete pe baza de somon salbatic. Bogat in proteine si acizi grasi Omega 3, somonul reduce substantial colesterolul rau si ne ajuta sa ne saturam cu mancare mai putina. Somonul se poate prepara la aburi sau la cuptor, la temperaturi cat mai mici.

Iar, daca avem nevoie de o garnitura delicioasa la masa de Sarbatori, sa alegem fasolea. Este bogata in fibre, incetineste digestia si ne ajuta sa ne simtim satui mai mult timp. Fasolea cu bobul negru contine cele mai multe fibre in comparatie cu celelalte soiuri.

Pentru desert, pe langa pasca si cozonac, si o portie consistenta de fructe proaspete este indicata. Sunt pline de vitamine, dar contin si fibre care ne ajuta sistemul digestiv greu incercat in perioada Sarbatorilor.

Si, cel mai important, sa nu uitam sa mancam verde. Nicio masa fara legume cu frunze verzi. Spanacul, de exemplu, este o alegerea ideala deoarece este o sursa buna de acid alfa-lipolic cu un rol important in reducerea colesterolului. Contine, de asemenea, si multe fibre. Il putem consuma crud sau sotat in ulei de masline, care este bogat in grasimi mononesaturate ce reduc colesterolul din sange.

Dupa cum stim, alimentatia ne influenteaza calitatea vietii, iar mai multe informatii despre beneficiile unei alimentatii sanatoase, aflam chiar de la Dr. Oz in data de 25 mai la Sala Palatului.

Evenimentul, moderat de unul dintre cei mai cunoscuti strategisti si traineri romani – Dragos Bucurenci, va incepe cu discursurile unor speakeri romani de exceptie: Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferentiar Universitar, Doctor nutritionist), Andy Szekely (autor, trainer si speaker motivational) si Andreea Raicu (speaker motivational).

Biletele la conferinta gazduita de Dr. Oz sunt acum puse in vanzare si la Sala Palatului, dar si pe www.droz.ro,  andreearaicu.ro, eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro si in reteaua acestora de distributie.

Daca ai nevoie de ajutor suplimentar suna la numarul 0751 253 100 sau trimite-ne un email la contact@droz.ro.

IMPORTANT: Doctor OZ va vorbi in limba engleza cu traducere in limba romana. Pentru a beneficia de traducere in limba Romana trebuie doar sa bifezi echipament de traducere in momentul comenzii.

Evenimentul este sustinut de Borsec si organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.

Parteneri: Mobilpay, Praktiker, EVITAL Functional Food Divizion Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia, Heme, Desprespa.ro, AmCham Romania, World Class Romania

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, Romania Libera, Q magazine, Academia Catavencu, Agerpres, Revista Cariere, Revista Luxury, Nine O’clock, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, news.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, idealmariaj.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro, mujer.ro, fashion8.ro, elisteodorescu.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, calatoriaperfecta.ro, casamea.ro, citycompass.ro, romania-insider.com, Learning Network, medguru.ro, suntfericita.manager.ro, sanatatesistaredebine.ro, andreearaicu.ro, news.ro