Doctor OZ vine pentru prima data in Romania! 25 mai 2016, Sala PalatuluProfita de oferta Early Bird si participa la evenimentul care iti va schimba viata!

Ai 5 pachete din care sa alegi. De la simpla participare, pana la a lua masa chiar cu Dr. Oz, intra acum pe www.droz.ro si aleget-ti pachetul dorit. Doar pana pe 29 februarie ai discount -50%

Cel mai celebru doctor din lume vine pentru prima data in Romania pentru a sustine o conferinta si a oferi modele menite sa iti imbunatateasca radical viata:

• cele mai actuale teme pentru o viata echilibrata;
• tehnici menite sa iti dezvaluie secretele longevitatii;
• practici pentru o viata implinita.

Dr. OZ este cel mai cunoscut medic din lume. Celebru pentru ca a adus medicina complementara in fata publicului, este considerat unul din cei mai influenti oameni de pe planeta, a publicat peste 100 de lucrari de specialitate si a primit zeci de premii. Participa frecvent la emisiuni de televiziune alaturi de celebra Oprah Winfrey, fiind una din cele mai indragite personalitati de publicul international.

Conferinta va fi urmata de prima Gala menita sa acorde recunoastere pentru excelenta si inovatie in sanatate, unde insusi Dr. OZ va acorda premii celor mai performanti profesionisti si companii din domeniul medical si al inovatiei.