Teatrul Arte dell' Anima va invita la spectacolul "Buzunarul cu paine"Teatrul Arte dell’ Anima vă invită vineri, 12 februarie la ora 20:00 la spectacolul ,,Buzunarul cu pâine”, text scris de dramaturgul contemporan Matei Vișniec.

Spectacolul prezintă două personaje, Domnul cu baston (Alexandru Nagy) și Domnul cu pălărie (Ștefan Pavel), care se motivează atât reciproc, cât și pe spectatori, în recunoașterea faptului că majoritatea acțiunilor noastre sunt absurde, întrucât ele nu reușesc să tulbure inerția lucrurilor mai mult decât o face o pietricică aruncată în apa unei fântâni. Momente de insuportabilă repetabilitate a ființei. Alte momente însă când credința noastră și motorul care ne pune în mișcare sunt atât de puternice încât depășesc limitele cu care ne-am obișnuit și… această credință a schimbării în bine ajunge să fie dăruită spectatorului.

Câte adevăruri despre om pot încăpea într-un buzunar de teatru? Actorii Alexandru Nagy și Ștefan Pavel și regizorul Alex Bogdan vă invită să descoperiți răspunsul împreună cu ei!

Prețul unui bilet este de 30 de lei și poate fi achiziționat de Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima: Strada Făinari, nr. 17 D. Pentru a vă rezerva un loc din timp puteți suna la numărul: 0733.060.033.