Cum a fost la INFO BEBE, editia iarna 2015Pe 5 decembrie, a avut loc cea de-a patra editie INFO BEBE, un eveniment gratuit adresat viitoarelor mamici, in cadrul caruia acestea au avut ocazia sa afle de la specialisti in domeniu ce inseamna o sarcina sanatoasa si care sunt primii pasi in cresterea si ingrijirea bebelusului.

A fost un eveniment extraordinar, la care ne-am bucurat sa avem aproape atat viitoare si proaspete mamici cu pici, cat si tatici interesati de schimbarile prin care femeile trec in perioada sarcinii.

DSC_0080La intrebari le-au raspuns doamna Dr. Elvira Bratila, medic primar ginecolog si Magda Dulugiac, medic biolog al Bancii Centrale de Celule Stem „Regina Maria”. Dr. Cristina Coman, medic neonatolog, a vorbit despre tot ce ar trebui sa stie mamicile despre un nou-nascut si adaptarea acestuia la o lume complet noua iar Dr. Iustin Rosu, specialist in tratementul obezitatii infantile, kinetoterapeut pediatric, cu master si in nutritie si remodelare corporala, a vorbit despre importanta alimentatiei mamei in formarea obiceiurilor alimentare ale copilului si le-a aratat viitoarelor mamici cateva miscari recomandate pe durata sarcinii, cu specificatii concrete pentru fiecare trimestru.

DSC_0092Evenimentul INFO BEBE s-a incheiat cu o tombola in urma careia fiecare mamica a plecat acasa cu o surpriza din partea partenerilor nostri. Si anul acesta participarea a fost gratuita, pe baza de invitatie si confirmare.

INFO BEBE, un proiect initiat in anul 2014 de JustAD prin dr. Elvira Bratila – medic primar obstetrica-ginecologie, a fost gandit ca o rascruce de drumuri. E punctul in care drumurile a mai multor specialisti se intalnesc, se unesc si croiesc, cu si mai multa forta, un alt drum, mai lin, fara ascunzisuri, un drum pe care sa paseasca cu incredere femeile din Romania pentru care dreptul la informatie nu a disparut.

Pentru mai multe informatii, vizitati: Pagina de Facebook Info BEBE

Alaturi de INFO BEBE au fost: Copilul.ro, Qbebe.ro, Kidsnews.ro

Sponsori si parteneri: „Regina Maria”, reteaua privata de sanatate, 3F Plantamed, Dr. Browns, Bebe Librarie, Bursuceii Veseli, Hopa-Sus, Kinetobebe, Britax-Romer Romania, Cafeneaua Tonka si Bright Starts Romania.

JustAD se declara o agenție de publicitate în care creativitatea strategică e la ea acasă, agentie specializata in strategii de comunicare integrată care creează conexiuni semnificative între branduri și oamenii care le vor aduce cele mai mari beneficii. JustAD spune ca se bazeaza pe realitatea consumatorului si isi sprijina clienții să ia decizii de marketing deștepte.