12 ore de protectie impotriva umezelii datorita noii generatii de scutece chilotel Pampers |

12 ore de protectie impotriva umezelii datorita noii generatii de scutece chilotel Pampers

DSC_6782Bebeluşii se pot bucura acum de până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii datorită noii generații de scutece chiloțel Pampers, atat de ușor de schimbat

Micuţul tău poate fi printre primii copii din România care încearcă noile scutece chiloțel Pampers pentru a avea parte de nopți liniștite și dimineți fericite!

Pentru orice părinte, zâmbetul copilului e cel mai important lucru, iar un copil zâmbește fericit dacă petrece timpul cu părinții lui și se simte bine în scutecul pe care îl poartă. Tocmai de aceea, Pampers a dezvoltat o nouă generaţie de scutece chiloțel Pampers – pentru ca bebeluşul să fie protejat de umezeală în fiecare moment al zilei, indiferent că vorbim despre momentele în care se joacă sau în cele în care doarme. Sunt atât de rapid şi uşor de schimbat, încât bebeluşul are parte de fericire neîntreruptă.

DSC_6883O NOUĂ generaţie de #ScuteceChilotelPampers, uşor de schimbat

Noile scutece chiloțel Pampers oferă aceeaşi promisiune de până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii aşteptată de la scutecele Pampers, datorită celor două caracteristici specifice brandului Pampers:

  • Micro perlele™ Pampers pot absorbi de până la 30 de ori greutatea lor şi protejează de umezeală
  • Stratul extra absorbant pentru somn Pampers absoarbe umezeala şi o distribuie în mod egal în mijloc absorbant al scutecului, oferindu-i bebeluşului până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii pe parcursul nopții, pentru dimineţi mai distractive şi fericite

Noile scutece chiloțel Pampers au benzi flexibile în jurul taliei şi în jurul piciorușelor, alcătuite din materiale cu o textură moale, care permit pielii să respire. 

O NOUĂ generaţie de bebeluşi care se bucură de fericire neîntreruptă – fii primul care încearcă!

Fie că doarme sau este treaz, cel mic se dezvoltă permanent, dar liniștea lui este întreruptă atunci când este deranjat de iritaţiile provocate de umezeală sau de momentele în care se schimbă scutecul. Noua generaţie de #ScuteceChilotelPampers asigură până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii și sunt atât de rapid şi uşor de schimbat încât cel mic va fi mulțumit și fericit zi și noapte.