Jeka TurismSa alegi un hotel pentru vacanta ta e una dintre cele mai complicate decizii. Insa Jeka Turism iti recomanda sa te gandesti doar la prima zi de plaja deoarece iti ofera un top al celor mai bune hoteluri din Bulgaria in 2015, iar decizia o vei lua in doar cateva minute.

Coasta Marii Negre e locul unde plajele late de zeci de metri sunt acoperite cu nisip fin, iar statiunile ofera de la hoteluri de familie la cele mai luxoase camere de cinci stele si sejururi “all-inclusive”. Si locul in care aceasta isi arata cel mai bine calitatile e Bulgaria.

De la Nisipurile de Aur si pana la Sozopol zeci de hoteluri atrag turisti din toata Europa si nu doar in fiecare vara. Si cu toate ca sunt atat de multe fiecare dintre aceste hoteluri fie ca sunt de 3,4 sau 5 stele are ceva unic de oferit vizitatorilor in sezonul cald. Si pentru ca alegerea ta sa fie mai usoara, consultantii de la Jeka Turism s-au gandit sa iti ofere un “top al celor mai bune hoteluri din Bulgaria in 2015″. Acestea au fost impartite chiar si pe statiuni:

1. Nisipurile de Aur (Golden Sands -Zlatni Pyasatci)

O statiunea care in ultimii ani a castigat cei mai multi turisti, dar s-a si dezvoltat direct proportional cu cererile vizitatorilor. Numele statiunii vine chiar de la plajele magnifice cu nisip fin si mii de sezlonguri. Plajele se intind pe nu mai putin de 4 kilometri in aceasta statiune care e si foarte convenabil amplasata la doar 17 kilometri de orasul Varna.

Si daca alegeti aceasta statiune si cautati un hotel de cinci stele atunci va recomandam: Melia Grand Hermitage. E unul dintre cele mai mari, dar si moderne hoteluri din Nisipurile de Aur. Amplasat la doar doua minute de plaja si zece minute de centrul statiunii acesta le ofera turistilor camere cu aer conditionat, baie cu cada si cabina de dus, seif, balcon si internet gratuit. Cladirea de 9 etaje este deservita de opt lifturi astfel ca sutele de turisti cazati sa beneficieze de tot comfortul. In ceea ce priveste hotelurile dedicate celor care calatoresc cu copii va recomandam Grifid Bolero si Grifid Arabella. Ambele se afla aproabe de plaja si au parte de oferte all-inclusive.

Gurmanzilor le recomandam sa alega Hotel Madara 4* din Nisipurile de Aur. De ce ? Printre facilitatile oferite de hotel se numara doua restaurante, o zona barbeque, dar si o pizzerie. Cei care doresc insa un hotel in mijlocul unei oaze de verdeata si liniste trebuie sa aleaga Hotel Kristal 4*. Aflat la 250 de metri de plaja aceasta e potrivit si pentru sportivi deoarece are si un hotel de tenis in incinta, dar si o sala de fitness si un teren de mini-golf. Pentru cei care iubesc camerele mari si piscinele deosebite cea mai buna alegere este Hotel Slavey 4*.

2.Nessebar

Si daca statiunea Nisipurile de Aur impresioneaza prin modern atunci Nessebar-ul o sa va placa si mai mult deoarece aici modernul se combina foarte placut cu traditionalul. Micul oras si in special partea veche a lui este inghesuit pe o micuta peninsula aflata la aproape 100 de kilometri de Varna.

Astfel ca daca alegeti unul dintre hotelurile de top din Nessebar precum Sol Nessebar Palace,Sol Nessebar Mare & Bay ori Hawai o sa aveti parte de o vacanta cu dimineati petrecute pe plaja si seri in care o sa descoperiti istoria orasului pe care tracii il numeau Melsas.

Orasul este inclus in patrimoniul UNESCO si fiecare dintre popoarele care l-au cucerit rand pe rand fie ca au fost turci, greci, bizanti sau romani si-au lasat amprenta asupra lui. Orasul cu doar 10.000 de locuitori a devenit poate una dintre cele mai populare destinatii de vacanta de pe coasta Marii Negre dupa 1958 cand s-au pus bazele statiunii turistice Sunny Beach.

3. Sunny Beach

Statiunea are 8 kilometri de plaje si cele mai multe dintre ele sunt late de 50 de metri. Aici se afla si Cacao Beach considerata a fi cea mai frumoasa plaja de pe coasta Marii Negre de pe teritoriul Bulgariei. E renumita pentru sporturile nautice care se pot practica aici, dar si pentru petrecerile organizate in fiecare vara.

30.000 de locuri de cazare sunt disponibile in Sunny Beach si cu asa o oferta mare e important sa alegeti o cazare buna. Top hoteluri Sunny BeachDIT Evrika Club HotelL&B HotelGrand Hotel Sunny Beach si Hotel Palace. Daca cautati o oferta All Inclusive atunci DIT Evrika Club Hotel 4* e alegerea potrivita. Pentru o cazare cu mic dejun doar trebuie sa alegeti L&B HotelGrand Hotel Sunny Beach si Hotel Palace.

4. Sozopol

Daca in Sunny Beach exista cea mai celebra plaja de la Marea Neagra in statiunea Sozopol o sa gasiti doua plaje cel putin la fel de populare: Smokini si Golden Fish. Ambele plaje sunt parte a unui camping si sunt late de zeci de metri.

Citeste continuarea AICI sau afla mai multe despre ofertele Jeka Turism