PampersSomnul este esențial pentru dezvoltarea bebelușilor, iar cu cât somnul este mai liniștit, cu atât ei cresc mai repede, mai armonios și, nu în ultimul rând, sunt sunt mai vioi și veseli în timpul zilei. Specialiștii spun că, în jurul vîrstei de 3 săptămâni, 90% dintre bebeluși se trezesc în timpul nopții și își chemă părinții prin plâns. În jurul vârstei de 3 luni, procentul scade la 50%. În jurul vârstei de 5 luni, majoritatea bebelușilor dorm toată noaptea, însă pe măsură ce crește, bebelușul poate ajunge să se trezească mai des peste noapte, în a doua jumătate din primul an de viață.

Acești factori variază de la creșterea nivelului de conștientizare a mediului înconjurător, la atașamentul față de mamă, apariția dinților, puseuri de creștere sau alte momente importante din dezvoltarea bebelușului, dar cercetările actuale au demonstrat că scutecul uscat în timpul nopții este unul dintre factorii care contribuie la un somn mai liniștit și mai îndelungat.

Noul Pampers Active Baby-Dry, scutecul lansat de P&G cu ajutorul echipei de experți din cadrul Centrului de Inovație din Schwalbach, este cel mai bun aliat al mămicilor și al copiilor pentru dimineți fericite, pentru că oferă micuților până la 12 ore de protecție împotriva umezelii pe timpul nopții.

Inovațiile noului Pampers Active Baby Dry

Noul Pampers Active Baby Dry are un strat superior mai moale, cu o textură specială și un nou strat care absoarbe și reține umezeala. Lichidul este menținut în interiorul scutecului datorită tehnologiei AGM (Absorbent Gel Material). Particulele uscate care se găsesc în interiorul stratului absorbant se transformă într-un gel superabsorbat la contactul cu umezeala, un gel care poate reține până la de 30 de ori propria greutate în lichid, chiar și în condiții de presiune.

Scutecul trebuie să absoarbă și să rețină cu 50% mai mult lichid de-a lungul nopții decât în timpul zilei, iar scutecele Pampers Active Baby-Dry nu doar că fac acest lucru, ci și le oferă micuților până la 12 ore de protecție împotriva umezelii și un somn linistit, tocmai bun pentru a asigura dimineți fericite alături de părinți.

Tot pentru dimineți fericite, animăluțele pe care le întâlneam pe scutecele Pampers Active Baby sunt surprinse acum într-o nouă ipostază: la circ, una care o să le inspire pe mămici să le spună și mai multe povești amuzante copiilor lor.