ratbConsilierii generali au aprobat un proiect de hotărâre, privind “asigurarea de către RATB a transportului public local gratuit pentru copiii şcolari, elevi şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la activităţile desfăşurate în cadrul Programului “Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, în săptămâna 6-10 aprilie 2015 (art. 1)”.

“Persoanele prevăzute la art. 1 vor putea circula gratuit pe mijloacele de transport public ale RATB, în perioada 6-10 aprilie 2015, pe baza documentelor care atestă participarea la program. Se exceptează de la prevederile prezentei hotărâri transportul public local pe liniile expres, liniile preorăşeneşti şi Bucureşti City-Tour”, se arată în proiectul de hotărâre al Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

În programul “Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, elaborat şi organizat de fiecare unitate de învăţământ, vor fi incluşi toţi copiii preşcolari/elevii şi toate cadrele didactice care nu participă la etapele naţionale ale olimpiadelor şi concursurilor şcolare.