Reduceri de 50% in cadrul programului "O saptamana la schi" | |

Reduceri de 50% in cadrul programului “O saptamana la schi”

Share Button

o saptamana la schiCinci hoteluri şi cinci pensiuni din staţiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, au pregătit, în această primăvară, un pachet turistic la jumătate de preţ faţă de cel afişat la recepţie, în cadrul programului “O Săptămână la schi”, informează Primăria Sinaia într-un comunicat de presă, citat de Mediafax.ro.

Conform sursei citate, la programul “O săptămână la schi”, lansat în cadrul Târgului de Turism Bucureşti, participă două hoteluri de patru stele, un hotel şi patru pensiuni de trei stele şi două hoteluri şi o pensiune de două stele.

Astfel, în săptămâna 22 – 29 martie, turiştii pot beneficia de şapte nopţi de cazare şi schi-pass la jumătate din preţul afişat la recepţie, tarifele fiind de aproximativ 350 de lei pentru o cameră dublă la o pensiune de trei stele, în condiţiile în care tariful în mod normal este de 700 de lei pentru o astfel de cameră pentru o săptămână.

Turiştii care se cazează la una dintre cele zece unităţi hoteliere incluse în program obţin şi reducerea de 50 la sută la schi-pass, acesta fiind valabil pentru Telegondola Sinaia şi Telescaunul Soarelui, precizează reprezentanţii Primăriei Sinaia.

La Sinaia, se schiază în această perioadă pe pârtiile de la Cota 2000 din Masivul Bucegi, unde stratul de zăpadă depăşeşte o jumătate de metru.

Share Button