concurs_tupperware-300x124Inscrie-te in concursul lunii Noiembrie – Decembrie cu reteta ta preferata cu mere si poti fi vedeta Colectiei de Retete Tupperware si castigatoarea unui premiu surpriza!

Perioada concursului: 17 noiembrie – 7 decembrie 2014

Anuntarea castigatorului: in maxim 3 zile de la incheierea perioadei de concurs.

Reteta trebuie sa fie insotita de o fotografie a produsului final si sa fie trimisa impreuna cu datele de contact ale participantului (nume, prenume, telefon, email) pe adresaromania@tupperware.com.

Fotografia trebuie sa fie originala, nu se accepta imagini preluate din alte surse.

Reteta + fotografia vor fi publicate pe pagina oficiala de Facebook a Tupperware Romania:www.facebook.com/tupperwareromania, in albumul CONCURS LUNA NOIEMBRIE.

Castigator este cel a carui reteta + fotografie a strans cele mai multe LIKE-uri pana la ora 00.00 din ultima zi a concursului.

Castigatorul concursului va fi contactat de catre organizatori pentru a se stabili data si locatia in care se va desfasura reproducerea retetei si sedinta foto. Ingredientele, locatia si sedinta foto sunt in sarcina organizatorului.

Cadoul surpriza va fi inmanat Castigatorului in ziua sedintei foto sau prin curier.

In cazul in care castigatorul nu este din urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Baia Mare, Constanta sau Iasi, Tupperware va deconta costul biletului de tren dus intors catre unul din orasele din lista de mai sus (cel mai apropiat din punct de vedere geografic de resedinta persoanei in cauza).

In cazul in care castigatorul nu doreste sa realizeze reteta si sa participe la sedinta foto, Tupperware va realiza reteta si fotografia acesteia pentru materialul care va fi publicat in cadrul Colectiei. In acest caz castigatorul va primi doar cadoul surpriza prin curier.

www.kidsnews.ro va ureaza mult succes!