Grup Gerovital H3 Derma+Farmec a anuntat marti lansarea Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan, prima gama de produse dermatocosmetice din portofoliul companiei. Conceputa in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii pentru a raspunde diferitelor tipuri de probleme ale pielii si parului, noua gama poarta emblema Pharmaceutical Concept si va fi comercializata exclusiv in farmacii.

Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan este destinata tratarii sau accelerarii procesului de vindecare a anumitor afectiuni ale pielii precum: acnee, piele iritata, lezata, uscata, atopica sau scalp cu diverse probleme.

„S-a lucrat aproximativ 3 ani pentru lansarea Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan, prima game de produse dermatocosmetice din portofoliul companiei. Prin aceasta gama abordam segmentul farmaceutic, produsele fiind comercializate exclusiv in farmacii. In acest moment, 17% din cifra de afaceri reprezinta produsele vandute in acest segment si ne propunem sa crestem. Ne asteptam la vanzari de 1 milion de euro in urmatorii doi ani pentru gama Gerovital H3 Derma+”, a declarat Ioana Borza Marketing Manager Farmec.

Gama Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan este alcatuita din 15 produse menite sa contribuie la tratarea diferitelor probleme ale pielii si parului. Noile produse contin ingredientele active performante si raspund nevoilor consumatorilor la cel mai inalt nivel, avand formule hipoalergenice, testate sub control dermatologic, fara parabeni sau alte substante sensibilizante.

Farmec SA Cluj-Napoca este cel mai mare producator de cosmetice din Romania, produsele Farmec fiind prezente in peste 30 de tari din intreaga lume.