bucatariepremiiElectroluxinsaptamanarestaurantelor-214x300Sustinator al excelentei culinare, Electrolux este partenerul primei editii a Saptamanii Restaurantelor. In cadrul acestui eveniment, care are loc in perioada 16-23 mai in Bucuresti, restaurante de top ofera clientilor reduceri speciale la meniuri, dar si multe alte surprize. In plus, acestia au sansa de a castiga cinci premii oferite de Electrolux, in cadrul unei tombole, anunta www.labucatarie.ro

Saptamana Restaurantelor – deja o traditie in New York, Chicago, Londra sau Dublin

Organizata pentru prima oara in Bucuresti de catre Asociatia Romania Culinara, Top Hospitality si Star Chef, Saptamana Restaurantelor este deja o traditie in orase precum New York, Chicago, Londra sau Dublin. In Saptamana Restaurantelor, organizatorii si Electrolux au pregatit pentru oaspetii restaurantelor participante o multime de surprize, de la oferte si discounturi la meniurile locatiilor participante, la demonstratii culinare, seri speciale de gatit. Electrolux s-a alaturat initiativei oferind premii participantilor care se inscriu in tombola.

Pentru a rezerva o masa la unul dintre restaurantele participante, clientii trebuie sa acceseze aplicatia de Facebook a Saptamanii Restaurantelor sau sa contacteze telefonic restaurantele participante. Inregistrarea la tombola Electrolux se face completand talonul primit in restaurant si introducandu-l in urna special amenajata in fiecare locatie.

La extragerea din 31 mai, cinci norocosi vor castiga unul dintre urmatoarele premii: Kitchen Assistent, aspiratorul multifunctional portabil Ergorapido, o cafetiera, un toaster si un ceainic din gama Creative Collection.

Restaurante participante la eveniment

Printre restaurantele care au pregatit clientilor lor discounturi de pana la 50% se numara: Osho Primaverii, Retsina Primaverii, AFO, City Grill, Casa Boiereasca, Grand Combo, Iconic Food Wine / Design by Camelia Sucu, YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca, Restaurant Zigolini, Madame Pogany, SOFA restaurant & bistro-cafe si multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.