fosileMult aşteptata vacanţă de Paşte a sosit, aşa că cel mic are mai mult timp pe care îl puteţi petrece împreună şi pentru a planifica activităţi constructive, care să întărească legătura dintre voi. Spre deosebire de el, poate tu nu stai aşa de bine la capitolul timp liber, aşa că ne-am gândit să venim în ajutorul tău şi să-ţi sugerăm să vizitaţi o expoziţie inedită de fosile, cu intrarea liberă, deschisă la Sun Plaza Shopping Center, în Bucureşti, până pe 22 aprilie 2014.

Veţi afla împreună lucruri noi, tu vei fi mulţumită că îşi ocupă timpul cu o activitate benefică pentru el, iar el va fi mulţumit că petrece timp de calitate alături de tine. Iar dacă este pasionat de arheologie, ai tras lozul câştigător!

Expoziţia de la Sun Plaza reuneşte 24 de fosile, de origine animală şi vegetală, din mediul marin şi cel terestru, ce provin din diferite perioade geologice, de la perioada ordoviciană până la cea miocenă. Acestea sunt rămăşiţe ale unor organisme care timp de milioane de ani şi-au păstrat neschimbată forma morfologică, fiind denumite în limbaj paleontologic ”fosile vii”. În plus, expoziţia, prezentată de Asociaţia de Ştiinţă şi Paleontologie din Turcia, este completată de seminarii interactive despre istoria fosilelor, dedicate atât copiilor cât şi adulţilor, unde puteţi afla mai multe despre originea şi natura exponatelor. Seminariile sunt susţinute de doi reputaţi oameni de ştiinţă, Onur Yildiz şi Dr. Cihat Gündoğdu. Mai multe informaţii găseşti pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.