Spectacol extraordinar, luni, in Piata Universitatii pentru “Scoala altfel”

scoala altfelÎn contextul derulării unor proiecte si programe educationale, culturale si sportive comune in saptamana Şcoala altfel: Să stii mai multe, să fii mai bun!” (07-11.04.2014), Ministerul Tineretului si Sportului, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti-Invatamant Preuniversitar si Fundatia Culturala Delta , in parteneriat cu Primaria Capitalei, Federatiile Sportive, Clubul Sportiv Apollo si Revista Sport Revolution organizeaza o serie de activitati destinate elevilor, cadrelor didactice si parintilor din Bucuresti.

Deschiderea oficiala a activitatilor din saptamana Şcoala altfel, se va realiza printr-un spectacol extraordinar sustinut de catre elevii de la scolile de muzica si coregrafie din Bucuresti, luni 07.04.2014-ora 18,30, in Piata Universitatii. La eveniment sunt invitati sa participe: Primul Ministru; Primarul General al Capitalei; deputati si senatori din Parlamentul Romaniei; reprezentanti ai Guvernului Romaniei; inspectori generali scolari; cadre didactice; parinti si elevi. Intrarea este libera.

Programul intregii saptamani cuprinde:

– 07.04.2014, ora 18,30 – Piata Universitatii- Spectacol extraordinar sustinut de elevii de la scolile de muzica si coregrafie din Bucuresti;

-07- 10.04.2014, intre orele 10-13, manifestari sportive la Clubul Apollo , intalniri cu sportivi consacrati din Romania;

– 08.04.2014- Stadionul Tineretului- un maraton al sportului sub deviza:” Sportul altfel”;

– 11.04.2014, intre orele 10-13-Stadionul Dinamo- manifestari sportive (tir);

– 07 – 11.04.2014 – intre orele 10-12- „Sa mancam sanatos”; copiii din invatamantul primar vor avea prezentari despre alimentatia sanatoasa, desfasurate in cateva restaurante din Bucuresti (Iconic Food Wine and Design; Sofa; Wellness Cuisine; Howard Johnson Grand Plaza Hotel);

– ”Un zambet de copil!”- Educatie pentru sanatate si control stomatologic pentru 100 de elevi invatamantul primar din Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti deruleaza si prin Administratia Lacuri Parcuri si Agrement, o serie de activitati in aer liber, dupa cum urmeaza:

1. Vizite la Sera Bellu (Calea Serban Voda nr. 243-245, Sector 4) si Sera Herastrau ( Parcul Herastrau – Soseaua Nordului, nr 7-9), unde elevii vor participa impreuna cu angajatii ALPAB la actiuni de transplantare plante mama, plantat in ghivece de 7- 8 cm , plantat plante anuale (begonia, tagetes etc), scos plante la aclimatizat.

2. Vizite la Adapostul de Cai “Steaua Sperantei” (Sos. Petricani, nr 11, Sector 2).  Aici, elevii vor avea ocazia sa ingrijeasca si sa hraneasca cei 27 de cai abandonati si vor putea face plimbari cu poneii adapostului si se vor intalni cu mascota adapostului – Lama Mayo.

3. Plimbari pe Lacul Herastrau cu Vaporasul Bucur (Debarcader Herastrau- Pavilion H).  La imbarcare elevii vor asculta explicatiile comandantului despre felul in care se conduce o nava cu un sistem de guvernare de ultima generatie. De asemenea, li se vor prezenta si mijloacele de salvare si modul de utilizare al acestora. Plimbarea dureaza aproximativ 30 de minute.

4.Vizita la Stadionul Arena Nationala (B-dul Basarabiei, nr. 37-39, Sector 2). In cadrul turului, elevii vor vizita zona VIP, zona lojelor, inelul de jur imprejur al stadionului, precum si vestiarele.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *