BSBElevii din clasa a 13-a ai Şcolii Britanice din Bucureşti (BSB) au înregistrat rezultate remarcabile în această toamnă la examenele pentru Testul de Nivel A (A-Level Test), corespondentul britanic al bacalaureatului. Acest lucru a fost reconfirmat încă o dată şi de gradul ridicat de reuşită al elevilor BSB care au fost deja acceptaţi în universităţi şi colegii de prestigiu din întreaga lume, potrivit unui comunicat.

Rezultatele obţinute de elevi reprezintă un nou record al şcolii, peste 83% dintre aceştia reuşind să fie evaluaţi în cadrul acestor testări cu note între A* şi B – cele mai bune, potrivit standardelor de notare britanice. Testul de Nivel A la care au participat şi elevii din Bucureşti ai BSB este echivalentul britanic al bacalaureatului (românesc sau internaţional) şi este identic cu cel din Marea Britanie. Testul este recunoscut la nivel internaţional, asigurând celor care reuşesc să îl treacă accesul în instituţii de învaţământ superior de top din toată lumea.

În acest an, doi dintre eleviii BSB au obţinut medii excepţionale (de A*A*A* şi respectiv A*A*A), aceştia alegând să urmeze mai departe cursurile de inginerie ale prestigioaselor Imperial College şi Southampton University.

Şcoala Britanică din Bucureşti (BSB) a fost înfiinţată în anul 2000 ca o instituţie de învăţământ internaţional  oferind acces la o educaţie britanică. BSB are în prezent peste 400 de elevi înscrişi în ciclul primar şi secundar şi deţine un campus modern în nordul capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.