proiectii-de-documentarein-gradina-muzeului-antipaMuzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” și Digi Animal World , televiziune de documentar a RCS & RDS, au demarat un proiect care oferă ocazia iubitorilor de documentare despre animale să urmărească o serie de producţii, în aer liber, în grădina Muzeului “Antipa” (intrare din Str. Ion Mihalache), în fiecare week-end din această lună. Intrarea este liberă.

Documentarele difuzate de Digi Animal World sunt producţii ale Off the Fence şi Ampersand, doi producători europeni de renume.

Aventura porneste în acest week-end, sămbătă, la orele 20:30 şi va fi explorată natura africană pe toată perioada lunii septembrie: jungle tropicale, peisaje vulcanice, animalele, de la naştere până la maturitate.

Programul săptămânal al proiecţiilor transmise în grădina Muzeului “Antipa”, începând cu orele 20:30, este:

14.09 – Insula orhideelor; Iubire în natură

15.09 – Vulpea de foc; Ostilităţi în naturău

21.09 – Grădina zeilor; Dragoste pentru cai

22.09 – Lupta pentru Amazonia; Marele plan – episodul 1

28.09 – Marele plan – episodul 2; Marele plan – episodul 3

Documentarele oferite de Digi Animal World vor putea fi urmărite doar la “Antipa”, iar telespectatorii pot participa şi la concursul, “Intră în lumea Digi Animal World la Antipa”.

Telespectatorii vor răspunde unor întrebări legate de conţinutul proiecţiilor difuzate la “Antipa”, ale căror răspunsuri corecte vor fi premiate, prin tragere la sorţi saptămânală, cu 15 premii:

– 5 mingi de fotbal – extragere în 17.09 pe baza răspunsurilor transmise până în 16.09

– 5 rucsacuri Digi Animal World – extragere în 24.09 pe baza răspunsurilor transmise până în 23.09

– 5 seturi Lego- extragere în 30.09 pe baza răspunsurilor transmise până în 29.09

Întrebările vor fi afişate pe postul de televiziune Digi Animal World, pe site-ul http://www.digi-animalworld.tv şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/DigiWorldR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.