maternitateISU Giurgiu deruleaza  încă cercetări privind incendiul produs la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă, deci nu au fost stabilite deocamdată cauzele acestuia, instituţia precizând că numărul persoanelor evacuate a fost de 17, şi nu de 14, cum reieşea din datele IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

‘În momentul în care colegii mei au ajuns la faţa locului a fost vorba de evacuarea a cinci gravide, o lehuză, cinci copii nou-născuţi şi şase lucrători din spital’, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Mădălina Boţoroagă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă a izbucnit un incendiu într-un salon al secţiei Maternitate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, fiind evacuate mai multe persoane.  Incendiul s-a soldat cu pagube materiale, fiind arse două saltele şi aparatura care se afla lângă paturi, iar panica s-a instalat în spital din cauza fumului produs.

Salonul în care s-a manifestat incendiul a fost sigilat în vederea continuării cercetărilor, deoarece în noaptea de vineri spre sâmbătă condiţiile nu permiteau efectuarea cercetării la faţa locului din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică a încăperii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.