tramvaiTramvaiele liniei 41 din Capitală, care fac legătura între cartierul Ghencea şi Piaţa Presei Libere, nu vor circula sâmbătă, 17 august, şi duminică, 18 august, din cauza unor lucrări la calea de rulare, călătorii având la dispoziţie în schimb, pe acelaşi traseu, linia navetă de autobuze 641.

“În vederea executării lucrărilor de înlocuire a unor elemente la calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Virtuţii, din zona Podului Grant, respectiv din Pasajul Lujerului şi pentru efectuarea reviziei tehnice anuale, în zilele de 17.08 şi 18.08.2013, circulaţia tramvaielor pe linia 41 va fi întreruptă”, se arată într-un comunicat transmis de Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Pentru preluarea fluxului de călători de pe acest traseu, arată sursa citată, în cele două zile vor circula autobuzele liniei navetă 641.

Autobuzele vor circula între Piaţa Presei Libere şi Ghencea pe următorul traseu: Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alex. Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea, a mai precizat RATB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.