Bebelusul printului William si al ducesei Kate ar putea sa se nasca pana la sfarsitul acestei saptamani

Primul copil al prinţului William şi al soţiei sale, Catherine, ar putea să se nască “până la sfârşitul acestei săptămâni”, a declarat Camilla Parker-Bowles, soţia prinţului Charles, informeaza Mediafax.

The Duke And Duchess Of Cambridge And Prince Harry Attend The Inauguration Of Warner Bros. Studios Leavesden“Cu toţii stăm lângă telefon şi sperăm că (bebeluşul) se va naşte până la sfârşitul acestei săptămâni”, a declarat Camilla Parker-Bowles în faţa numeroşilor ei invitaţi, prezenţi în staţiunea balneară Bude, cu ocazia tradiţionalei vacanţe de vară pe care cuplul princiar britanic o petrecere în fiecare an în comitatele Cornwall şi Devon.

Mulţi locuitori din Bude i-au făcut cunoştinţă prinţului Charles cu bebeluşii lor, iar un astfel de localnic, care a adus-o la această întâlnire specială şi pe fiica sa Ellie-Mae, în vârstă de trei săptămâni, a declarat: “Veţi avea în curând un nepot ca acesta”. “Aşa sper şi eu!”, a răspuns, râzând, prinţul Charles, citat de Clarence House.

Fostul fotbalist englez David Beckham, intervievat de postul de televiziune Sky, le-a recomandat prinţului William, fiul cel mare al prinţului Charles, şi soţiei sale Catherine să îşi numească bebeluşul David, după prenumele său, dacă acesta va fi băiat.

Naşterea bebeluşului regal britanic, un eveniment urmărit de întreaga presă internaţională, a fost anunţată în urmă cu câteva luni de Palatul Buckingham, care a precizat că evenimentul se va produce “la jumătatea lunii iulie”. Ziarele britanice, pe baza unor mici indiscreţii, s-au hazardat şi au mizat pe o naştere regală pe data de 13 iulie. Cu toate acestea, 14 iulie era ziua desemnată favorită la casele de pariuri. Mulţi britanici au pariat pe faptul că bebeluşul va fi o fată, care va fi brunetă şi se va numi Alexandra, precizează Sunday Telegraph.

Share Button