În fiecare zi, femei din întreaga lume se angajează într-o călătorie extraordinară și profundă – maternitatea. Pentru unele, această călătorie este presărată cu provocări și obstacole, dar pentru altele, poate fi o experiență deosebit de emoționantă și profundă. În mijlocul acestui labirint al emoțiilor, se află femeile care au o sarcină normală, fără probleme, dar care experimentează un spectru larg de sentimente în timp ce își îmbrățișează rolul de mame.

Pentru aceste femei, fiecare zi aduce o nouă serie de trăiri – bucurie și anticipare, dar și neliniște și anxietate. De la primul moment în care află că vor deveni mame, până în momentul în care țin în brațe copilul lor pentru prima dată, aceste femei traversează un vârtej emoțional complex și fascinant.

Deși sarcina poate fi însoțită de multe momente de fericire și extaz, nu este lipsită de provocări și îndoieli. În ciuda tuturor provocărilor și incertitudinilor, fiecare femeie care trece prin această experiență uimitoare descoperă, în cele din urmă, un sentiment profund de triumf.

Ina Țăranu Hofnar este o tânără care acum se bucură de o sarcină normală, fără probleme, care strălucește în lumina acestei experiențe cu o grație naturală și un sentiment de control asupra propriului corp. Mai în glumă, mai în serios, Ina mărturisește că a rămas însărcinată în urma unei promoții la Regina Maria – lucru care nu e chiar departe de adevăr.

Mi-am lăsat corpul să fie

Mi-am dorit întotdeana să fiu mamă, doar că, la fel ca majoritatea femeilor millennial, am tot amânat momentul. În iulie (n.r anul trecut), o prietenă a trimis un mesaj pe grupul nostru de fete – uite, este acest test AMH la Regina Maria cu reducere – 50%. Eram fix în perioada recomandată pentru efectuarea testului, perioada de reducere urma să se termine și am zis, ok. De ce nu? , susține Ina. 

Plănuia să aibă un copil, dar nu era ceva concret, era mai mult un proiect de viitor. Asta până când era să fie prea târziu. 

Am fost și am făcut testul, a doua zi a venit rezultatul. AMH-ul meu era dezastruos. Am început să plâng ca un copil., își amintește.

A urmat un șir de nopți nedormite, cu gândul că nu va mai putea avea copii. Însă imediat după i-a făcut o vizită medicului ginecolog care i-a explicat ce înseamnă rezultatul testului, i-a făcut o serie de recomandări și a mai liniștit-o.

Ina nu și-a pierdut nicio secundă speranța și încrederea în recomandările medicului ei, iar la o săptămână distanță de la controlul ginecologic a rămas însărcinată.

“Maternitatea este cea mai sinceră conversație pe care am purtat-o mine. Cu mine cea care știe ce vrea, știe când e prea mult sau când e prea puțin.” – Ina Țăranu Hofnar

Insert link video Ina – https://youtu.be/zu3ovFmKN6w

Cei mai buni specialiști în monitorizare și instinctul de mamă fac medicina extraordinară

Pentru Ina, suportul medicul ei a făcut diferența între un vis care era pe punctul de a fi spulberat și noul rol pe care îl îmbrățișează.  Povestea ei este o demonstrație vie a legăturii de încredere dintre pacient și medic.

Triumful maternității nu înseamnă doar nașterea unui copil sănătos, ci și puterea, rezistența și iubirea pe care femeile le descoperă în ele în timpul acestei călătorii. Este o victorie a spiritului uman și a capacității de a iubi și de a nutri viața în toate formele sale.

Regina Maria aduce un elogiu puterii extraordinare a femeilor care devin mame, prin poveștile a trei tinere, fiecare purtând pe umeri momentul ei de triumf, dar toate împărtășind un singur vis – acela de a deveni mame, de a aduce în lume viață și iubire. De 29 de ani, medicii de la REGINA MARIA fac performanță medicală pentru sănătatea mamei și a copilului, deschizând noi orizonturi pentru cuplurile care luptă cu infertilitatea, pentru salvarea sarcinilor cu risc și a nou-născuților prematuri.