Colosseum Mall anunță că dă startul seriei de evenimente tematice organizate pe terasa The Garden, 4 weekend-uri consecutiv. Astfel, cei care vor rămâne în capitală în această perioadă vor avea noi oportunități de a-și petrece serile de vară cu prietenii sau familia, în aer liber, într-o atmosferă plină de distracție, muzică și dans.

Weekend-ul 21-23 iulie va fi dedicat doamnelor și domnișoarelor pentru care Colosseum Mall a pregătit o mulțime de activități antrenante și multe surprize. În fiecare zi, de vineri până duminică inclusiv, între 17:00 și 21:30, vor fi organizate demonstrații de salsa și bachata, iar un Dj va anima atmosfera cu muzică de cea mai bună calitate. Totodată, instructorii Stay Fit vor încânta publicul cu sesiuni de aerobic și vor oferi premii atractive celor mai curajoși. În plus, doamnele și domnișoarele se vor putea răsfăța cu prosecco, cocktail-uri răcoritoare și tatuaje Henna, sau vor putea opta pentru corner-ul de frumusețe, unde stiliștii vor fi pregătiți să le împletească cele mai frumoase codițe cu șnururi colorate.

Weekend-ul 28-30 iulie va fi dedicat cuplurilor. Trupă de mariachi, Dj, make-up corner Douglas, brățări personalizate Samara, dansuri tematice, demonstrații de aerobic, barul de prosecco și vin sunt doar câteva dintre surprizele pe care Colosseum Mall le-a pregătit îndrăgostiților pe terasa The Garden, în intervalul 17:00 -21:30.

Seria evenimentelor de weekend va continua la Colosseum Mall între 4 și 6 august, cu activități dedicate bărbaților. Zona de gaming cu PS5 și mesele de foostball vor anima publicul masculin în fiecare seară, la care vor fi adăugate și alte atracții, inclusiv barul cu bere sau demonstrațiile de aerobic cu premii oferite de Stay Fit.

În weekend-ul 11-13 august vor fi organizate emenimente pentru familii, în special pentru cei mici. Aceștia vor fi întămpinați cu animatori și sesiuni de face painting, vor putea juca mini-golf și vor asista la spectacolul Fun Science. În fiecare zi un Dj va întreține distracția, iar zona de înghețată va aduce un plus de aromă fiecărui moment.

Programul complet al evenimentelor de weekend organizate de Colosseum Mall pe terasa The Garden se regăsește pe www.thecolosseum.ro.