British Council IELTS anunță lansarea unui serviciu nou, IELTS Ready: Premium, care oferă sprijin inovativ celor care se pregătesc să susțină un test IELTS cu British Council.

Noua platformă este gratuită pentru oricine se va înregistra pentru IELTS la British Council. Aceasta include 40 de teste de probă, clase înregistrate și este susținută în totalitate de experți IELTS, vorbitori nativi de limba engleză. Utilizatorii își pot perfecționa pregătirea IELTS cu teste practice atât în formate cronometrate, cât și necronometrate, cu toate răspunsurile analizate pentru a informa cu privire la cele mai utile exerciții pe care le pot practica la test.

Sistemul Internațional de Testare a Limbii Engleze (IELTS) este cel mai popular test de competență lingvistică în limba engleză din lume pentru învățământul superior și migrația globală. Peste 11.500 de organizații globale au încredere în IELTS. Aceste organizații includ instituții educaționale, angajatori, guverne și organisme profesionale.

Dacă vrei să lucrezi, să studiezi sau să locuiești în străinătate, atunci participarea la un test IELTS te poate ajuta să îți realizezi visul.

Platforma IELTS Ready: Premium este susținută de GEL – un furnizor principal de educație digitală în Predarea Limbii Engleze cu sediul la Londra.

Utilizatorii vor mai putea să acceseze: exerciții de scriere cu răspunsuri model pentru a arăta ce caută examinatorii în vederea obținerii scorurilor necesare, feedback la fiecare întrebare de citire și ascultare, sprijin personalizat pentru a viza domeniile în care utilizatorii trebuie să-și dezvolte abilitățile, videoclipuri de familiarizare, astfel încât participanții la test să fie pregătiți.

Participanții la test primesc acces gratuit nelimitat la IELTS Ready: Premium din momentul în care se înregistrează pentru IELTS la British Council până în momentul susținerii testului.

În timpul unei perioade pilot de succes, platforma a atins niveluri ridicate de satisfacție a utilizatorilor și de implicare în rândul participanților la test. 97% dintre utilizatori au declarat că aceasta i-a ajutat să își realizeze scorul dorit, iar 98% că ar recomanda serviciul altor persoane.

Andrew Mackenzie, Directorul IELTS din cadrul British Council, a declarat: „Dorim să le oferim participanților la testul nostru IELTS orice instrument putem pentru a-și realiza ambițiile lor de viață, muncă sau studiu în străinătate.

De aceea, suntem entuziasmați să lansăm IELTS Ready: Premium, pentru a-i ajuta pe participanți să se simtă deplin pregătiți și să aibă cele mai bune șanse să își îndeplinească visele.”

Sistemul Internațional de Testare a Limbii Engleze (IELTS) este cel mai popular test de competență lingvistică în limba engleză din lume pentru învățământul superior și migrația globală. IELTS este deținut în comun de British Council, IDP: IELTS Australia și Cambridge Assessment English. Află mai multe aici: https://www.ielts.org/

British Council este o organizație internațională a Regatului Unit pentru relații culturale și oportunități educaționale. Noi sprijinim pacea și prosperitatea construind legături, înțelegere și încredere între oamenii din Regatul Unit și țările din întreaga lume. Facem acest lucru prin munca noastră în artă și cultură, educație și limba engleză. Lucrăm cu oameni din peste 200 de țări și teritorii și avem o vechime în peste 100 de țări. În 2021-22 am atins un număr de 650 de milioane de oameni. www.britishcouncil.org

e-Educația Ghidată (GEL) este un furnizor principal de educație digitală în Predarea Limbii Engleze cu sediul la Londra. Lucrând cu mulți furnizori ELT de top din întreaga lume și cu peste 15 ani experiență, GEL este mândră că a sprijinit milioane de studenți în atingerea obiectivelor lor în limba engleză. GEL furnizează două produse principale, GEL IELTS prep și GELnet pentru școlile în limba engleză.