Siviero Maria, brand-ul de gelato italian cu o istorie de peste 60 de ani, dezvăluie o nouă identitate, într-un proiect de rebranding ce îmbină trecutul și tradiția cu o viziune contemporană. În mijlocul acestei transformări se regăsește același gust autentic italian, produs cu mândrie după rețete tradiționale, de către maeștri gelatieri specializați în a crea o gelato cremoasă și delicioasă.

Pentru Siviero Maria, rebrandingul este un moment de reinventare, dar și o ocazie de a-și reafirma valorile autentice.

“Am pus cap la cap toate tainele familiei noastre: pasiunea pentru Gelato, o selecție riguroasă a celor mai bune ingrediente, expertiza și măiestria italiană. Iar astăzi, avem onoarea de a semna rețeta noastra secretă pentru a vă oferi calitatea și gustul celui mai autentic Gelato italian.” – afirmă reprezentanții familei Visani (familia fondatoare Siviero Maria).

Dincolo de schimbarea design-ului literelor, Siviero Maria își menține forma inconfundabilă a cutiei de înghețată, un simbol al amintirii gustului perfect al gelato-ului autentic italian. Cu o capacitate de producție de 12.000.000 kg pe an, fiecare caserolă încapsulează pasiunea, tradiția și măiestria ce stau la baza acestui brand.

Indiferent de schimbările exterioare, care se vor produce treptat, de la ambalajul consacrat, către noua imagine, Siviero Maria își păstrează același gust inconfundabil și iubit de generații întregi.

Siviero Maria este o marcă de gelato autentic italian, produs după rețete tradiționale, de către maeștrii gelatieri, care sunt specializați în producerea unui gelato cremos. Fiecare cutie de gelato este atent ambalată și decorată manual în fabrica din Italia, oferind astfel un gust unic și o consistență cremoasă deosebită. Cu o prezență solidă pe piața din România de peste 12 ani, Siviero Maria face parte din familia Maresi Foodbroker.