Art&Craft Design, companie lider de piață pe segmentul de cadouri și suveniruri românești, estimează un impact procentual de aproximativ 3% din vânzări în anul 2023, pentru produsele regionale specifice colecției Happy Traveller Romania, lansată recent în magazinele brandului din Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași, Suceava și Bacău și disponibile de asemenea și online.

Colecția Happy Traveller Romania a fost gândită pentru a le crea clienților, turiști, o mai puternică conexiune cu zonele vizitate, produsele regionale fiind diferențiate, datorită peisajului urban ales pentru fiecare zonă. Prin îmbinarea culorilor orașelor cu cele ale naturii, colecția Happy Traveller Romania oferă, pe lângă utilitatea produsului, o viziune modernă și unică a României.

Potențialul real al gamei Happy Traveller Romania urmează să fie atins în câțiva ani, având la bază un concept care a creat o ofertă ce include peste 100 de tipuri de suveniruri autentice și deosebite cu caracter regional, marca Art&Craft, destinate nostalgicilor români sau străini, care își doresc să aibă o amintire a unor locuri cu semnificație personală.

”Principalul motiv pentru care un turist își dorește un suvenir este acela de a reface emoția și bucuria pe care le-a trăit în timpul unei vacanțe. În fiecare desen pe care colecția Happy Traveller o aduce în fața clienților, rememorăm imaginea locului, senzația de libertate și relaxare pe care aceștia au trăit-o în vacanță. Mesaje pozitive, culori pastelate și perspective bine alese reconstruiesc momentul călătoriei în sufletul celui care alege un obiect din această gamă. Am ales dintre locurile României, orașele Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași, Suceava și Bacău, unde se pot achiziționa deja aceste produse, atât pentru notorietatea lor pe harta turistică, cât și pentru că am găsit deschiderea partenerilor spre a adăuga ceva nou în oferta lor”, declară Mioara Olteanu, fondatoarea Art&Craft Design.

Colecția Happy Traveller este într-o continuă expansiune, iar dintre produsele dezvoltate, unele au imagini din orașele cele mai cunoscute și vizitate din România, precum București, Cluj-Napoca sau Sibiu, iar altele conțin simboluri românești. Majoritatea produselor din colecțiile Art&Craft spun povestea României ca țară, iar produsele regionale completează această imagine.

Fie că este vorba de o sacoșă cu vedere panoramică a orașului Cluj sau de o cană cu un apus deosebit văzut din Sibiu, produsele specifice colecției regionale Happy Traveller Romania vor păstra mereu vie amintirea unei călătorii de neuitat.

”Încercăm mereu să vedem România ca ansamblu, însă pentru că avem un teritoriu vast, este dificil pentru un turist să străbată toată țara într-o vacanță. Această colecție a orașelor sau regiunilor este dedicată celor care pot identifica o zonă, astfel încât să poată povesti istoria acelui loc prietenilor și familiei. Conexiunea emoțională dintre vizitator și loc este ceea ce noi dorim să transmitem. Suntem într-un parcurs, care a început acum douăzeci de ani și continuă, la fel ca orice călătorie, pas cu pas. Credem că impactul procentual al colecției va fi de 2-3% din vânzări anul acesta, dar potențialul real se va atinge în câțiva ani”, spune Mioara Olteanu, fondatoarea Art&Craft Design.

Produsele comandate pe www.artandcraft.ro pot fi livrate oriunde în țară, dar și în străinătate. Comenzile din online sunt onorate în cel mult 48 de ore de la plasare, excepție făcând weekend-urile când toate comenzile primite vineri, după ora 15.00, până duminica, intră în procesare luni.