Muzeul Municipiului București vă invită miercuri, 1 martie 2023, ora 15.30, la atelierul pentru copii „Mărțișug cu meșteșug”. Întâlnirea va avea loc la Palatul Suțu (Bd. Ion C. Brătianu, nr. 2), în expoziția „Lumea satului în pictura românească”.

În cadrul atelierului, copiii vor avea ocazia să afle mai multe despre obiceiurile de început de primăvară și câte din aceste obiceiuri s-au păstrat până la noi. Vom merge apoi ușor pe firul Mărțișorului să deslușim dacă a fost mereu alb și roșu, iar la final vom citi legenda ghiocelului și vom realiza mărțișoare pictate cu dibăcie, inspirate de cusăturile tradiționale românești.
Categoria de vârstă: 7+.
Număr de participanți: 15 copii / atelier.
Atelier susținut de Veronica Leca, educator muzeal MMB.
Taxă de participare: 20 RON / copil / atelier.
Pentru înscrieri, participanții sunt rugați să trimită un e-mail la adresa educatie@muzeulbucurestiului.ro.
Înscrierile se fac de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile. Participarea se face numai pe bază de înscriere și conform categoriei de vârstă indicată în descrierea fiecărui program.
Dacă sunteți interesați de programele pentru copii organizate de MMB, abonați-vă la Newsletter-ul nostru educativ folosind acest link: bit.ly/NewsletterEducatie