Retailerul SMYK All for Kids deschide pe 1 decembrie primul magazin din Roman, extinzându-și astfel rețeaua națională la 27 de magazine. Cu o suprafață de peste 350 de metri pătrați, acesta este magazinul cu numărul 4 deschis anul acesta și va asigura alte 6 locuri de muncă.

Respectând linia de design prietenos și prețurile accesibile, SMYK All for Kids aduce la Roman conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice etc.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Habsbro etc.

„Ne bucurăm să ne extindem în zona Moldovei cu acest nou magazin. Magazinul din Roman este al doilea din această regiune a țării, dar și din județul Neamț, după cel deschis la Piatra Neamț în octombrie 2019. Această nouă unitate oferă comunității din Roman șase locuri de muncă și o gamă foarte generoasă de articole pentru copii la un preț accesibil,”, a declarat Sorin Stancu managerul general SMYK All for Kids România.

Magazinul cu numărul 27 este situat în incinta Roman Value Centre, situat pe Strada Mihai Viteazul nr. 3. În perioada 1-6 decembrie, cei care trec pragul SMYK All For Kids Roman se pot bucura de reduceri de până 50% la jucării, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte selectate. Primii 150 de clienți vor primi câte un cadou, dar și cei care se înscriu în programul de fidelitate vor primi premii surpriză. În plus, în perioada 1-4 decembrie magazinul va găzdui activități dedicate copiilor, precum face painting și modelaj baloane.

SMYK All for Kids și-a extins rețeaua cu 4 unități în 2022, iar pentru anul următor are în plan alte noi 5 magazine, ajungând astfel la un total de 32 magazine la nivel național.

 

Despre SMYK All for Kids:
SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu o experienţă 45 de ani pe piaţa poloneză. În Polonia SMYK All for kids are un awareness de 82% (sursa: TNS Kantar Polonia *). Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 266 magazine proprii, dintre care 227 în Polonia, 27 în România și 12 în Ucraina.
În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind astăzi cu cele 27 magazine 19 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Colosseum Mall, Militari Shopping Center şi Fashion House Outlet), Constanța (Vivo! Mall, Constanţa Shopping City) Ploiești – AFI, Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City, Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu – Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare – Value Centre, Piatra Neamţ – Shopping City, Târgu Jiu – Shopping City, Târgu Mureş – Shopping City, Târgovişte – Dâmboviţa Mall, Brăila – Brăila Mall, Braşov – Afi Braşov, Craiova-Electroputere Parc, Roman – Roman Value Centre.
SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, “All for Kids”.
Oferta se bazează pe mărcile proprii “Cool Club” și “Smiki”, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. “Cool Club” este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. “Smiki” este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.
Produsele branduri proprii şi cele ale altor producători se comercializează în Polonia prin platforma online de e-commerce și aplicația mobilă ale grupului SMYK, care împreună cu rețeaua de magazine şi oferta de servicii “click & collect” (livrare gratuită în magazinele SMYK), oferă clienţilor săi o experienţă omni-channel integrată. Un alt canal de vânzări este reţeaua de magazine în franciză, cu un total de 171 de unităţi în 17 țări (la 31 ianuarie 2019).
* pe baza unui sondaj de 1.527 de persoane din Polonia, realizat în orașe cu o populație de peste 75.000 de persoane care au cumpărat cel puțin un articol pentru copii în ultimele trei luni, excluzând Allegro.
Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.ro.
Pentru informații și detalii:
Lavinia.pavel@whitepr.ro
Tel: 0724282323