miercuri, martie 22, 2023
Acasă*MTV anunță noi artiști care vor urca pe scena "MTV EMAs" 2022,...

MTV anunță noi artiști care vor urca pe scena “MTV EMAs” 2022, dar și către cine va merge premiul “MTV EMA Generation Change”

MTV completează lista vedetelor care vor urca pe scena “MTV EMAs” 2022, cu nume noi precum Tate McRae și Armani White. Legendara trupă Gorillaz va susține un spectacol în cadrul MTV World Stage, iar premiul MTV EMA Generation Change va merge anul acesta către trei eroine ucrainence – Lina Deshvar, Anna Kutova și Anfisa Yakovina. Evenimentul  va fi găzduit de Rita Ora și Taika Waititi și difuzat LIVE din Düsseldorf, Germania, duminică, 13 noiembrie. Spectatorii din România vor putea să urmărească gala pe Comedy Central, duminică, de la ora 21.00.

Revenind pe scena EMA, Tate McRae, cântăreață, compozitoare și dansatoare originară din Calgary, se mândrește cu peste 3,2 miliarde de stream-uri în cariera sa, peste 700 de milioane de vizualizări video și multe piese care au ocupat numărul 1 în topurile muzicale.

Rapperul din West Philadelphia, Armani White, va cânta în timpul show-ului EMA Red Carpet, prezentat de Jack Saunders și Becca Dudley de la MTV UK, difuzat în direct pe MTV la nivel global. Harriet Rose, de la MTV UK, va fi gazda emisiunii EMA “Backstage Pass”, difuzată pe conturile sociale ale MTVEMA.

Actorul, cântărețul și superstarul global David Hasselhoff, modelul și influencerul de origine germană Leonie Hanne și cântăreața și compozitoarea canadiană Lauren Spencer Smith au fost adăugați pe lista prezentatorilor galei “MTV EMA”. Printre prezentatorii anunțați anterior se numără Julian Lennon, Leomie Anderson și Sam Ryder.

Trupa Gorillaz, cap de afiș la MTV World Stage Düsseldorf

Gorillaz, trupă câștigătoare a mai multor premii Grammy și EMA, va fi capul de afiș al “MTV World Stage Düsseldorf”, care se va desfășura în sala de concerte Tonhalle, sâmbătă, pe 12 noiembrie. Concertul va avea loc înainte de “MTV EMAs” 2022.

Trupa Gorillaz a fost creată în colaborare de muzicianul Damon Albarn și artistul Jamie Hewlett și este formată din cântărețul 2D, basistul Murdoc Niccals, toboșarul Russel Hobbs și chitaristul Noodle.

Cu șapte albume la activ, Gorillaz este un adevărat fenomen global, obținând succesul în moduri cu totul noi și unice, cu turnee în întreaga lume și numeroase premii. Trupa este nominalizată pentru la EMA 2022 pentru “Best Alternative”.

MTV World Stage prezintă cei mai tari artiști din întreaga lume. Înregistrat live la cele mai exclusiviste concerte, festivaluri de muzică de renume mondial și locații unice de concerte, MTV World Stage este un eveniment dedicate iubitorilor de muzică care vor să fie aproape de artiștii lor preferați, fără a părăsi confortul casei lor.

Trei femei din Ucraina vor primi premiul “MTV EMA Generation Change Award”, în cadrul “MTV EMAs” 2022

Lina Deshvar, Anna Kutova și Anfisa Yakovina, trei femei care luptă pentru îngrijirea și adăpostirea persoanelor afectate de criza umanitară din Ucraina, vor fi onorate cu premiul “MTV EMA Generation Change Award”, în cadrul “MTV EMAs” 2022 de la Düsseldorf.  Laureatele vor fi premiate în timpul show-ului MTV EMA Red Carpet, difuzat în direct pe MTV la nivel global și în streaming pe MTVEMA.com, duminică,  pe 13 noiembrie.

MTV oferă premiile “MTV EMA Generation Change” în parteneriat cu Choose Love, cea mai importantă organizație umanitară non-profit care asigură ajutor și militează pentru refugiații din întreaga lume.

Noi, cei de la Choose Love, suntem atât de recunoscători pentru parteneriatul cu MTV și pentru că avem ocazia de a onora munca fenomenală a trei femei strălucite care se dedică sprijinirii persoanelor ale căror vieți au fost devastate de invazia din Ucraina. Suntem în mod constant inspirați de angajamentul și curajul partenerilor cu care lucrăm în întreaga lume. Ei chiar dau speranță pentru un viitor mai luminos pentru omenire“, a declarat Josie Naughton, Co-fondator și Director Executiv, Choose Love.

Peste 7 milioane de refugiați au fugit din Ucraina de când țara a fost invadată la începutul acestui an, iar alte milioane de persoane au fost strămutate în interiorul țării, căutând adăpost și siguranță în fața conflictului nedrept care îi înconjoară în fiecare zi“, a declarat Kelly Bradshaw, SVP, MTV Entertainment Brands International, Paramount. “Prin parteneriatul MTV cu Choose Love, ne vom folosi platforma noastră pentru a face cunoscută munca crucială, de pe teren, depusă de ei pentru a ușura criza globală a refugiaților și pentru a-i ajuta pe locuitorii  din Ucraina” , a completat Kelly.

Poveștile celor trei eroine care s-au implicat în salvarea ucrainenilor

Lina Deshvar s-a născut în regiunea Luhansk și și-a petrecut anii de școală în regiunea Kherson. La 19 ani, a decis să facă voluntariat în orfelinate și să ajute copiii care locuiau acolo, deoarece ea însăși își petrecuse întreaga viață în instituții similare. În prezent, ea lucrează cu o organizație non-profit, Seeing with the Heart. În opt ani, organizația a sprijinit peste 2.500 de familii care cresc copii, adolescenți și tineri cu dizabilități. De la începutul invaziei la scară largă a Ucrainei, Lina a vizitat spitale militare și a oferit ajutor  familiilor cu copii care au dizabilități fizice sau de dezvoltare, dar și celor care nu au situații financiare bune. De asemenea, ea ajută la evacuarea acestor familii și copii din Ucraina.

Anna Kutova s-a născut în regiunea Poltava din Ucraina. În 2017, Anna a fost voluntar într-un adăpost și a văzut la fața locului cum oamenii din Luhansk și Donețk au fost nevoiți să își părăsească locuințele și să se refugieze în Poltava din cauza conflictului. Împreună cu echipa Light of Hope, ea a ajutat la deschiderea a cinci adăposturi pentru peste 400 de persoane strămutate în interiorul țării, persoane LGBTQI+, femei care suferă de dependențe, persoane care trăiesc cu HIV și multe altele. Prin eforturile de strângere de fonduri ale Annei și ale echipei, Light of Hope a devenit un centru umanitar pentru toată lumea.

Anfisa Yakovina s-a născut în Crimeea și a studiat psihologia la Universitatea Națională din Taurida. După anexarea Crimeei de către Rusia în 2014, Anfisa s-a mutat în Varșovia, Polonia, și și-a continuat munca și studiile în direcția adaptării psihologice și socio-culturale a migranților. În prezent, ea practică psihologia prenatală, care include sprijin pentru viitorii părinți în timpul sarcinii, al travaliului și după naștere. În cadrul fundației, ea susține cursuri de pregătire pentru naștere pentru refugiați și grupuri de sprijin pentru proaspetele mame din Ucraina. De asemenea, oferă consiliere și asistență psihologică pentru refugiați, dintre care majoritatea sunt femei singure.

De la invazia Ucrainei, Choose Love a strâns peste 14 milioane de dolari pentru activitatea lor și a sprijinit peste 100 de organizații locale de bază din Ucraina și din țările vecine. Acest sprijin a ajuns la peste 2 milioane de persoane. De la lansarea sa, în urmă cu șapte ani, Choose Love a strâns peste 80 de milioane de dolari pentru a sprijini aproape 4 milioane de refugiați și a creat o mișcare a oamenilor care pun dragostea în acțiune în întreaga lume.

Lansat în 2018, premiul “MTV EMA Generation Change Award” a onorat oameni neînfricați care abordează cele mai dificile probleme ale lumii prin muzică, povestiri sau media digitală. MTV face donații financiare către organizațiile non-profit alese de către câștigători și pune în valoare poveștile puternice ale acestora prin intermediul platformelor sociale și digitale ale brandului în peste 170 de țări. În 2021, premiul “MTV Generation Change Award” a premiat cinci pionieri ai schimbării din întreaga lume pentru activitatea lor puternică în prima linie a luptei împotriva politicilor anti-LGBTQ+.

Unul dintre cele mai mari show de premii muzicale ale anului care sărbătorește cei mai tari artiști din întreaga lume, MTV EMAs le oferă fanilor muzicii o experiență unică, pe mai multe platforme, în rețeaua globală MTV din 170 de țări. Urmăriți @MTVEMA pe InstagramTikTokTwitter și Facebook și alăturați-vă conversației cu #MTVEMA. Bruce Gillmer și Richard Godfrey sunt Producători Executivi, iar Debbie Phillips și Chloe Mason sunt producătorii show-ului.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

8 Martie la Muzeul Antipa

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” oferă tuturor doamnelor și domnișoarelor intrarea gratuită pentru expoziția permanentă! Vă invităm...

Numărul bibliotecilor școlare a scăzut cu 500, în ultimii doi ani. Accesul la bibliotecă, încă inegal

În ultimii doi ani, numărul bibliotecilor școlare a scăzut constant, de la 6.545 în 2019, la 6.050 în 2022, în vreme ce numărul copiilor...

Irina Rimes devine ambasador AVON și prezintă Hydramatic, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant

AVON  anunță, în premieră, parteneriatul cu Irina Rimes, una dintre cele mai populare artiste din România. Irina s-a remarcat pe piața din România odată...

Cadourile românești generează, în acest an, vânzări duble pentru Art&Craft, față de 2022

Art&Craft Design, companie lider de piață pe segmentul de cadouri și suveniruri românești, estimează o dublare a volumului comenzilor pentru mărțișoare și cadouri simbolice...

Târgul de Turism al României de la ROMEXPO, primul pas cu super reduceri spre experiențe de neuitat în destinații de vis

Târgul de Turism al României de la ROMEXPO este în plină desfășurare la ROMEXPO și își așteaptă vizitatorii cu oferte dintre cele mai variate...

S-a lansat platforma de resurse educaţionale pentru „Săptămâna Verde”

Elevii și cadrele didactice au acum la dispoziție o platformă de resurse educaționale, Saptamanaverde.edu.ro, lansată, vineri, de Ministerul Educației și Ministerul Apelor și Pădurilor,...

Programul pentru şcoli al României pentru perioada 2023-2029 a fost pus în dezbatere publică

Ajutorul financiar din partea Uniunii Europene pentru distribuirea fructelor, legumelor şi laptelui în şcoli, în perioada 1 august 2023 - 31 iulie 2029, se...

Știai că îți poți dărui cadoul de 1 și 8 Martie pentru o cauză socială pe Galantom.ro?

Platforma de fundraising Galantom.ro lansează campania de Mărțișor, prin care doamnelor și domnișoarelor își pot dărui cadourile de 1 Martie sau 8 Martie către...

La fiecare două minute, o femeie moare din cauza sarcinii sau a nașterii, potrivit agențiilor ONU

La fiecare două minute, o femeie moare în timpul sarcinii sau al nașterii, potrivit ultimelor estimări prezentate astăzi într-un raport de către agențiile ONU. Raportul...

Calendarul înscrierii în învăţământul primar 2023-2024 a fost trimis la Monitorul Oficial

Ordinul ministrului Educaţiei privind aprobarea calendarului înscrierii în învăţământul primar pentru anul şcolar 2023-2024 a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial, anunță Ministerul...

Târg de Mărțișor Învie Tradiția 27 februarie – 1 martie

În perioada 27 februarie - 1 martie 2023, Învie Tradiția va organiza, ca în fiecare an, un târg de mărțișor, cu sute de modele...

Luna iubirii, sărbătorită cu premieră la OCC

Pentru a facilita accesul cât mai multor spectatori la cea mai recentă producție a Operei Comice pentru Copii, conducerea instituției a decis prelungirea ofertei...

Ministerul Educației prezintă lista celor 39 de clădiri cu destinația de învățământ care au risc seismic

Ministerul Educației a anunțat că în urma reactualizării datelor din Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (SIIIR), de către conducerile unităților de învățământ,...

ANCHETĂ: Patru din cinci sesizări având ca obiect infracțiuni împotriva libertății și integrității sexuale comise asupra minorilor s-au soluționat cu clasarea faptelor sau cu...

Patru din cinci sesizări având ca obiect infracțiuni împotriva libertății și integrității sexuale comise asupra minorilor s-au soluționat cu clasarea faptelor sau cu renunțarea...

Putem crește o nouă generație de fete în tech? „Începând cu 7-10 ani fetele își pot pierde interesul în științele exacte, dar motivele nu...

11 februarie a marcat ziua femeilor și fetelor în știință, o zi care a apărut pentru a încuraja meritele și participarea în știință și...

Studiu DENT ESTET privind sănătatea dentară la copii: „Aproape jumătate dintre părinți își duc copilul la dentist pentru o igienizare mai rar de o...

Datele unui studiu realizat de DENT ESTET în colaborare cu Reveal Marketing Research cu privire la comportamentele românilor legate de sănătatea dentară a copiilor...

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă în perioada 25 februarie – 1 martie 2023 la TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI

Șnur alb și roșu de mătase, lânică și bumbac, hârtie de ziar, semințe, fetru, ceramică, podoabe, lut, rotițe de ceas, metal, taste de computer,...

„moving [m]others”, un spectacol despre EMOŢIA MATERNITĂŢII pe 1 şi 8 martie la ARCUB

Pe 1 şi 8 martie 2023, de la ora 18.30, ARCUB prezintă la Sala Mare instalaţia performativă despre maternitate „moving others”, organizat de Centrul...

Atelier creativ pentru copii de Mărțișor: „Mărțișug cu meșteșug”, la Palatul Suțu

Muzeul Municipiului București vă invită miercuri, 1 martie 2023, ora 15.30, la atelierul pentru copii „Mărțișug cu meșteșug". Întâlnirea va avea loc la Palatul...

De Ziua internațională a copilului bolnav de cancer, MedLife lansează primul program gratuit de testare genetică pentru copiii recent diagnosticați cu cancer, în vederea...

În România, aproximativ 400 de copii și adolescenți sunt diagnosticați anual cu o formă de cancer, cele mai frecvente fiind leucemiile, urmate de limfoame,...

„SHAME – European Stories”, expoziția care oferă o voce victimelor abuzului trăit în copilărie

Expoziția de fotografie „SHAME - European Stories” a fost inaugurată pe 15 februarie în stația de metrou Piața Unirii 1 din București. Organizată de...

Structura anului școlar 2023-2024, avizată în cadrul Comisiei de Dialog Social

Proiectul de Ordin al ministrului Educației privind structura anului școlar 2023-2024, în forma pusă în consultare publică, a fost avizat marți în cadrul...

15 februarie: Ziua Națională a Lecturii. Ministrul Educației îndeamnă cadrele didactice să organizeze activități de promovare a lecturii

Cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii, ministrul Educației, Ligia Deca, invită cadrele didactice să organizeze activități de promovare a lecturii în școlile în care își desfășoară activitatea. „Pentru...

MAMBricolaj lansează, în premieră, programul „Rabla” pentru produse de bricolaj și accesorii de mobilier uzate

MAMBricolaj, lanț românesc de magazine de materiale și accesorii pentru mobilă, listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), lansează, în 20...

Școala de duminică, o nouă sesiune de cursuri, la UNATC

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale" București începe o nouă sesiune de cursuri deschise publicului larg. Indiferent de vârstă sau pregătire, programul UNATC...

Ministerul Educației anunță repartizarea celor 1.200 de posturi de consilieri școlari

Ministerul Educației anunță repartizarea la nivel național a celor 1.200 de noi posturi de consilieri școlari aprobate în decembrie 2022. Ordinul prin care au...

Începe Carnavalul la Opera Comică pentru Copii

În acest weekend are loc evenimentul „Noaptea Carnavalului”, în exclusivitate la Opera Comică pentru Copii. Personajele din spectacolele OCC, cu măști și costume impresionante,...

Compartiment pentru copiii cu autism, la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria” din Iași

La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfânta Maria" Iaşi va fi înfiinţat un compartiment adresat copiilor cu patologie din spectrul autist, a anunțat...

Ce vor elevii de la universitatea ideală? Mai multă tehnologie și o programă adaptată la nevoile și realitățile din prezent: liceeni și-au spus dorințele...

Mai multă tehnologie pentru a facilita învățarea, o programă adaptată la nevoile și pasiunile elevilor, teme practice, încurajarea dezvoltării personale și abordarea unor probleme...

MAMBricolaj invită pasionații de bricolaj și DIY la ”Școala de Mobilă”

MAMBricolaj, lanț românesc de magazine de materiale și accesorii pentru mobilă, listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), lansează din 26...

Ultimele stiri

Cele mai citite