duminică, decembrie 4, 2022
Acasă*MTV anunță noi artiști care vor urca pe scena "MTV EMAs" 2022,...

MTV anunță noi artiști care vor urca pe scena “MTV EMAs” 2022, dar și către cine va merge premiul “MTV EMA Generation Change”

MTV completează lista vedetelor care vor urca pe scena “MTV EMAs” 2022, cu nume noi precum Tate McRae și Armani White. Legendara trupă Gorillaz va susține un spectacol în cadrul MTV World Stage, iar premiul MTV EMA Generation Change va merge anul acesta către trei eroine ucrainence – Lina Deshvar, Anna Kutova și Anfisa Yakovina. Evenimentul  va fi găzduit de Rita Ora și Taika Waititi și difuzat LIVE din Düsseldorf, Germania, duminică, 13 noiembrie. Spectatorii din România vor putea să urmărească gala pe Comedy Central, duminică, de la ora 21.00.

Revenind pe scena EMA, Tate McRae, cântăreață, compozitoare și dansatoare originară din Calgary, se mândrește cu peste 3,2 miliarde de stream-uri în cariera sa, peste 700 de milioane de vizualizări video și multe piese care au ocupat numărul 1 în topurile muzicale.

Rapperul din West Philadelphia, Armani White, va cânta în timpul show-ului EMA Red Carpet, prezentat de Jack Saunders și Becca Dudley de la MTV UK, difuzat în direct pe MTV la nivel global. Harriet Rose, de la MTV UK, va fi gazda emisiunii EMA “Backstage Pass”, difuzată pe conturile sociale ale MTVEMA.

Actorul, cântărețul și superstarul global David Hasselhoff, modelul și influencerul de origine germană Leonie Hanne și cântăreața și compozitoarea canadiană Lauren Spencer Smith au fost adăugați pe lista prezentatorilor galei “MTV EMA”. Printre prezentatorii anunțați anterior se numără Julian Lennon, Leomie Anderson și Sam Ryder.

Trupa Gorillaz, cap de afiș la MTV World Stage Düsseldorf

Gorillaz, trupă câștigătoare a mai multor premii Grammy și EMA, va fi capul de afiș al “MTV World Stage Düsseldorf”, care se va desfășura în sala de concerte Tonhalle, sâmbătă, pe 12 noiembrie. Concertul va avea loc înainte de “MTV EMAs” 2022.

Trupa Gorillaz a fost creată în colaborare de muzicianul Damon Albarn și artistul Jamie Hewlett și este formată din cântărețul 2D, basistul Murdoc Niccals, toboșarul Russel Hobbs și chitaristul Noodle.

Cu șapte albume la activ, Gorillaz este un adevărat fenomen global, obținând succesul în moduri cu totul noi și unice, cu turnee în întreaga lume și numeroase premii. Trupa este nominalizată pentru la EMA 2022 pentru “Best Alternative”.

MTV World Stage prezintă cei mai tari artiști din întreaga lume. Înregistrat live la cele mai exclusiviste concerte, festivaluri de muzică de renume mondial și locații unice de concerte, MTV World Stage este un eveniment dedicate iubitorilor de muzică care vor să fie aproape de artiștii lor preferați, fără a părăsi confortul casei lor.

Trei femei din Ucraina vor primi premiul “MTV EMA Generation Change Award”, în cadrul “MTV EMAs” 2022

Lina Deshvar, Anna Kutova și Anfisa Yakovina, trei femei care luptă pentru îngrijirea și adăpostirea persoanelor afectate de criza umanitară din Ucraina, vor fi onorate cu premiul “MTV EMA Generation Change Award”, în cadrul “MTV EMAs” 2022 de la Düsseldorf.  Laureatele vor fi premiate în timpul show-ului MTV EMA Red Carpet, difuzat în direct pe MTV la nivel global și în streaming pe MTVEMA.com, duminică,  pe 13 noiembrie.

MTV oferă premiile “MTV EMA Generation Change” în parteneriat cu Choose Love, cea mai importantă organizație umanitară non-profit care asigură ajutor și militează pentru refugiații din întreaga lume.

Noi, cei de la Choose Love, suntem atât de recunoscători pentru parteneriatul cu MTV și pentru că avem ocazia de a onora munca fenomenală a trei femei strălucite care se dedică sprijinirii persoanelor ale căror vieți au fost devastate de invazia din Ucraina. Suntem în mod constant inspirați de angajamentul și curajul partenerilor cu care lucrăm în întreaga lume. Ei chiar dau speranță pentru un viitor mai luminos pentru omenire“, a declarat Josie Naughton, Co-fondator și Director Executiv, Choose Love.

Peste 7 milioane de refugiați au fugit din Ucraina de când țara a fost invadată la începutul acestui an, iar alte milioane de persoane au fost strămutate în interiorul țării, căutând adăpost și siguranță în fața conflictului nedrept care îi înconjoară în fiecare zi“, a declarat Kelly Bradshaw, SVP, MTV Entertainment Brands International, Paramount. “Prin parteneriatul MTV cu Choose Love, ne vom folosi platforma noastră pentru a face cunoscută munca crucială, de pe teren, depusă de ei pentru a ușura criza globală a refugiaților și pentru a-i ajuta pe locuitorii  din Ucraina” , a completat Kelly.

Poveștile celor trei eroine care s-au implicat în salvarea ucrainenilor

Lina Deshvar s-a născut în regiunea Luhansk și și-a petrecut anii de școală în regiunea Kherson. La 19 ani, a decis să facă voluntariat în orfelinate și să ajute copiii care locuiau acolo, deoarece ea însăși își petrecuse întreaga viață în instituții similare. În prezent, ea lucrează cu o organizație non-profit, Seeing with the Heart. În opt ani, organizația a sprijinit peste 2.500 de familii care cresc copii, adolescenți și tineri cu dizabilități. De la începutul invaziei la scară largă a Ucrainei, Lina a vizitat spitale militare și a oferit ajutor  familiilor cu copii care au dizabilități fizice sau de dezvoltare, dar și celor care nu au situații financiare bune. De asemenea, ea ajută la evacuarea acestor familii și copii din Ucraina.

Anna Kutova s-a născut în regiunea Poltava din Ucraina. În 2017, Anna a fost voluntar într-un adăpost și a văzut la fața locului cum oamenii din Luhansk și Donețk au fost nevoiți să își părăsească locuințele și să se refugieze în Poltava din cauza conflictului. Împreună cu echipa Light of Hope, ea a ajutat la deschiderea a cinci adăposturi pentru peste 400 de persoane strămutate în interiorul țării, persoane LGBTQI+, femei care suferă de dependențe, persoane care trăiesc cu HIV și multe altele. Prin eforturile de strângere de fonduri ale Annei și ale echipei, Light of Hope a devenit un centru umanitar pentru toată lumea.

Anfisa Yakovina s-a născut în Crimeea și a studiat psihologia la Universitatea Națională din Taurida. După anexarea Crimeei de către Rusia în 2014, Anfisa s-a mutat în Varșovia, Polonia, și și-a continuat munca și studiile în direcția adaptării psihologice și socio-culturale a migranților. În prezent, ea practică psihologia prenatală, care include sprijin pentru viitorii părinți în timpul sarcinii, al travaliului și după naștere. În cadrul fundației, ea susține cursuri de pregătire pentru naștere pentru refugiați și grupuri de sprijin pentru proaspetele mame din Ucraina. De asemenea, oferă consiliere și asistență psihologică pentru refugiați, dintre care majoritatea sunt femei singure.

De la invazia Ucrainei, Choose Love a strâns peste 14 milioane de dolari pentru activitatea lor și a sprijinit peste 100 de organizații locale de bază din Ucraina și din țările vecine. Acest sprijin a ajuns la peste 2 milioane de persoane. De la lansarea sa, în urmă cu șapte ani, Choose Love a strâns peste 80 de milioane de dolari pentru a sprijini aproape 4 milioane de refugiați și a creat o mișcare a oamenilor care pun dragostea în acțiune în întreaga lume.

Lansat în 2018, premiul “MTV EMA Generation Change Award” a onorat oameni neînfricați care abordează cele mai dificile probleme ale lumii prin muzică, povestiri sau media digitală. MTV face donații financiare către organizațiile non-profit alese de către câștigători și pune în valoare poveștile puternice ale acestora prin intermediul platformelor sociale și digitale ale brandului în peste 170 de țări. În 2021, premiul “MTV Generation Change Award” a premiat cinci pionieri ai schimbării din întreaga lume pentru activitatea lor puternică în prima linie a luptei împotriva politicilor anti-LGBTQ+.

Unul dintre cele mai mari show de premii muzicale ale anului care sărbătorește cei mai tari artiști din întreaga lume, MTV EMAs le oferă fanilor muzicii o experiență unică, pe mai multe platforme, în rețeaua globală MTV din 170 de țări. Urmăriți @MTVEMA pe InstagramTikTokTwitter și Facebook și alăturați-vă conversației cu #MTVEMA. Bruce Gillmer și Richard Godfrey sunt Producători Executivi, iar Debbie Phillips și Chloe Mason sunt producătorii show-ului.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Programul special de vizitare al Muzeului Antipa în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022

În perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2022, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” este deschis și are următorul program de vizitare: Miercuri, Joi...

Comorile regalității la Art Safari. Exponate tezaur de la Muzeul Național Cotroceni, în vizită la Palatul Dacia-România!

Art Safari și Muzeul Național Cotroceni anunță un schimb de exponate, care debutează de Ziua Națională, pe 1 Decembrie, și se încheie pe...

Târgul Național de Știință CODE Kids 2022 este deschis pe 19 noiembrie tuturor bucureștenilor pasionați de știință și tehnologie

O nouă ediție a Târgului Național de Știință CODE Kids 2022 are loc sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 11.00, la NOD Makerspace (Splaiul...

Divizia online a MAMBricolaj, salt spectaculos în vânzări, față de anul 2021

MAMBricolaj, lanț românesc de magazine de materiale și accesorii pentru mobilă, listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), a încheiat primele...

Sumă forfetară pentru asigurarea transportului elevilor navetiști, aprobată prin ordonanță de urgență

Guvernul a adoptat, joi, Ordonanța de Urgență pentru modificarea și completarea Legii educației naționale nr. 1/2011, prin care se propune introducerea unei sume forfetare...

ING Bank și Fitbit lansează o campanie prin care încurajează românii să facă mai multă mișcare

ING Bank și Fitbit, parte din Google, încurajează românii să facă mai multă mișcare prin campania „Pași către un stil de viață mai activ”,...

Există viață și speranță și pentru copiii născuți prematur

Anual, în România, se nasc prematur în jur de 20.000 de copii, arată statisticile INS. E cazul a unu din zece nou-născuți. O naștere...

Cauza copiilor ucraineni, pe agenda Festivalului Brazilor de Craciun. Peste 760.000 euro, stransi anul trecut

Ajuns la cea de-a 22-a ediție,  Festivalul Brazilor de Crăciun va pleda pentru accesul la educație al copiilor vulnerabili, atât din cauze socio-economice, cât...

Specialiștii recomandă consumul a cel puțin 48 de grame de cereale integrale zilnic, cu toate acestea românii le consumă doar de 2 sau 3...

Se estimează că dietele sărace în cereale integrale sunt responsabile pentru trei milioane de decese în fiecare an. Cele mai multe dintre aceste decese...

Libris și Salvați Copiii duc cărțile mai aproape de 33.116 de elevi cu acces limitat la lectură

Peste 11.000 de volume vor fi donate în a patra ediție a proiectului CarteTeca celor 53 de biblioteci câștigătoare Libris donează pentru al patrulea an...

Corul Madrigal, în 19 și 20 decembrie „Pe drumul Crăciunului”, la București

Pe 19 și 20 decembrie, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu va susține Spectacolul...

GHIZUNARIU, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Sala Noua Galerie

Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă aşteaptă miercuri, 23 noiembrie 2022, de la ora 19.00, la Sala Noua Galerie, la expoziţia Ghizunariu. Cobzarii din mediul...

50 din cele 350 apartamente ce vor fi construite de Atria Urban Resort în Faza III, precontractate în primele 24 de ore de la...

Atria Urban Resort, complex rezidențial dezvoltat în sectorul 1, în zona de nord-vest a Capitalei, de Cityring Development, în parteneriat cu EVERGENT Investments, companie...

Prima întâlnire de lucru în contextul derulării campaniei „Nu sunteți singuri. Împreună oprim violența din școli”

Ministerul Educației anunță că, luni, a avut loc la sediul instituției prima sesiune de lucru organizată în contextul campaniei „Nu sunteți singuri. Împreună oprim...

CJI și UNICEF invită toți profesorii și elevii să participe la cea mai mare lecție de educație media din România

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și UNICEF invită profesorii, învățătorii și elevii să participe la „Cea mai mare lecție din România: Cum deosebim faptele...

Nestlé România lansează Pădurea de Miere și plantează împreună cu Asociația Mai Mult Verde 20.000 de puieți de salcâm în județul Giurgiu

Nestlé România lansează Pădurea de Miere, reunind toate proiectele și programele de împădurire și biodiversitate din România, și plantează, în parteneriat cu Asociația Mai...

A început cea de-a III-a ediție a concursului pentru elevi Școala Banilor Bine-Crescuți, desfășurată pe platforma Școala de Bani

BCR a lansat cea de-a III-a ediție a concursului online Școala Banilor Bine-Crescuți. În cadrul competiției, elevi din toate școlile din țară își pot...

Rolul tehnologiei și al competențelor digitale în dezvoltarea copiilor

Pe ultimul loc în Europa la educație digitală, alături de Bulgaria. Conform unui studiu Eurostat din 2021, aici se clasează România în ceea ce...

De Black Friday, SAGA Festival pune în vânzare biletul de 1 milion de dolari

Cele mai mari reduceri din an sunt chiar după colț, iar SAGA vine cu surprize pentru fanii festivalului. Cel mai mic preț pentru biletele GA...

Start pentru cea mai mare licitație caritabilă din România

Startul celei de-a doua ediții a Licitației de Fapte Bune a fost dat, joi, în cadrul conferinței de presă organizată la Palatul Cesianu-Racoviță în...

Musicalul „Peter Pan”, doar în acest weekend la OCC

Musicalul „Peter Pan”, în regia Antoanetei Cojocaru, unul dintre cele mai iubite spectacole, se reîntoarce la Opera Comică pentru Copii! În perioada 11-13 noiembrie...

Măsuri importante pentru asigurarea tratamentului persoanelor cu tulburări din spectrul autist

La propunerea Ministerului Sănătății, Guvernul României a aprobat miercuri, proiectul de Ordonanță de urgenţă pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în...

„Portret de familie”. Atelier interactiv pentru copii la Palatul Suțu

Muzeul Municipiului București îi invită pe cei mici la atelierul interactiv „Portret de familie” care se va desfășura în expoziția „Familia, Credința și Căminul...

39% dintre adulți nu știu cum să se deconecteze, conform studiului LEGO® Play Well

Grupul LEGO a publicat rezultatele studiului semestrial The LEGO® Play Well Study, cercetare de amploare care își propune să arate cât mai clar de...

Cea mai mare întrecere la fotbal pentru elevii din România este din nou gata să descopere campioni. ONSȘ Fotbal – Cupa Tymbark Junior. Fluier...

La 1 octombrie s-a dat startul înscrierilor în cea mai importantă competiție de fotbal pentru elevii din România ONSȘ Fotbal - Cupa Tymbark Junior....

Școala Încrederii lansează campania de donații prin SMS pentru schimbarea modului în care se face educație în școlile de stat

Școala Încrederii, program care își propune să transforme modul în care se face educație în școlile și grădinițele de stat, prin crearea unui mediu...

MedLife continuă proiectul Caravana cu Sănătate și sprijină comunitățile vulnerabile din sudul țării

MedLife continuă proiectul Caravana cu Sănătate și sprijină comunitățile vulnerabile din sudul țării, oferind gratuit, servicii medicale prin intermediul Unității Mobile. În perioada 23 –...

Zece medalii, palmaresul elevilor români la prima ediție a Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Științele Spațiului pentru Juniori (OIASSJ 2022)

România a fost gazda primei ediții a Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Științele Spațiului pentru Juniori (OIASSJ 2022), desfășurată la Câmpulung Moldovenesc (județul Suceava),...

Se lansează “Pe urmele abandonului”  – un podcast narativ

Muzeul Abandonului lansează o nouă ustensilă exploratorie a fenomenului abandonului în România, un podcast narativ și de investigație intitulat “Pe urmele abandonului”. Proiectul dorește...

Pentru a răspunde nevoilor consumatorilor români, Nestlé îmbunătățește portofoliul JOE prin adaptarea rețetelor și comunicarea responsabilă pe ambalaje

 Piața de napolitane este în continuă creștere atât în volum, cât și în valoare. Este o piață foarte dinamică, cu mulți jucători. Napolitanele cu...

Ultimele stiri

Cele mai citite