Cei mai mici vizitatori ai centrului comercial sunt invitați de 1 iunie, începând cu ora 16:00, la intrarea dinspre Șoseaua Progresul, la un eveniment muzical special, Ora Copiilor by Cantus Mundi la Vulcan Value Centre. Proiectul național „Ora Copiilor” este dedicat membrilor comunității Cantus Mundi, care vor interpreta cele mai frumoase cântece ale copilăriei, reuniți pentru a sărbători copilăria și a dărui publicului din energia lor, bucuria de a cânta împreună și dorința de a schimba lumea în bine.

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, care, de-a lungul celor 10 ani de existență, a adunat sub umbrela sa peste 1.700 de coruri, și peste 60.000 de copii, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice.

Dulciuri și prețuri speciale

Pentru a marca ziua copiilor, părinții care vin la cumpărături însoțiți de copii, vor primi din partea promoterilor dulciuri. Mai mult, magazinele partenere anunță reduceri și promoții pentru jucării, articole de sezon, electrocasnice sau IT.

Distracție în siguranță la Centrul Comercial Auchan Titan

De 1 Iunie, Centrul Comercial Auchan Titan, alături de Inspectoratul General de Poliție al Capitalei, a pregătit pentru cei mici, în intervalul orar 11:00-13:00, în zona Cineplexx, etaj 1, un program de informare într-un mediu relaxat și informal. Polițiștii le vor prezenta copiilor regulile de circulație și siguranță pe care trebuie să le urmeze în perioada vacanței și nu numai. Participanții vor primi carnete de pieton pe care vor putea colora și nota detalii, instrumentele de colorat, dar și alte surprize.

Mai mult, centrul comercial sărbătorește 1 iunie cu dulciuri, ce vor fi înmânate de promoteri părinților, dar și cu reduceri și oferte.

Ora copiilor se aude și la Centrul Comercial Auchan Titan

Un grup al Cantus Mundi îi va încânta pe vizitatori de 1 iunie  în zona Scena Comunității începând cu ora 16. Aceștia vor aduce magia copilăriei cu cele mai frumoase și îndrăgite cântece.

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare descoperiți pe https://vulcanvaluecentre.ro/ și pagina de Facebook https://www.facebook.com/VulcanValueCentre, precum și pe https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Centrul.Comercial.Auchan.Titan.