Canyon a lansat un nou concept de smartwatch pentru copii, care funcționează ca un telefon GSM de mici dimensiuni. Tony KW-31 este dedicat copiilor, scopul acestuia fiind acela de a înlocui telefonul mobil. Cu ajutorul acestui smartwatch, părinții au un înlocuitor practic și discret pentru telefoane și tablete, iar în același timp pot fi la curent cu activitățile copiilor.

Tony KW-31 funcționează cu ajutorul unei cartele SIM 2G GSM, care face posibilă atât apelarea, cât și preluarea apelurilor. De asemenea, este echipat cu o cameră foto de 0,3 megapixeli și o aplicație de înregistrare a vocii, care permit copiilor să facă fotografii și să înregistreze mesaje vocale. Ceasul are și un slot pentru carduri MicroSD, care suportă carduri de până la 32GB și cu ajutorul căruia pot fi redate melodii sau cărți audio, prin intermediul difuzorului.

Smartwatch-ul vine cu mai multe aplicații utile preinstalate, printre care: șapte jocuri educaționale (Racing, Mario, Parachute, Pinball, Basketball, Worm, Bee War), calculator, ceas cu alarmă, calendar, cronometru.

Tony are o carcasă din plastic, o husă din silicon și cântărește 42 de grame, aceste caracteristici făcând aproape imposibilă deteriorarea acestuia, în caz de căzături. De asemenea, dimensiunea ecranului este de 1,54‘’, iar cureaua de 20×230 mm este reglabilă, fiind ușor de ajustat, în funcție de circumferința încheieturii copiilor.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, Tony KW-31 are un ecran tactil, cu rezoluția de 240 x 240 mm. Bateria de tipul Li-polymer are o capacitate de 380 mAh, care permite utilizarea ceasului până la două zile, dacă este folosit activ, și până la patru zile, dacă este în modul standby.

Tony KW-31 este disponibil în trei culori: roz, negru și o combinație de galben și negru.

Canyon Accessories este un brand care produce accesorii mobile, gadgeturi, articole portabile și accesorii de jocuri de înaltă calitate și elegante, dar accesibile. Marca a fost înființată în Țările de Jos în 2003 și s-a transformat într-un brand de electronice de larg consum. Birourile Canyon sunt situate în 16 țări, iar produsele mărcii sunt vândute în peste 26 de țări din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.