Competiţia internaţională Red Bull Dance Your Style vine la București

Competiţia internaţională Red Bull Dance Your Style va avea loc, în premieră în România, pe 12 august, la Teatrul de Vară Herăstrău.

“Red Bull Dance Your Style te cheamă să îl alegi pe cel mai tare dansator de street dance din România într-un spectacol ameţitor, pe 12 august, la ora 19,00, la Teatrul de Vară Herăstrău. Pe ringul de dans, 16 dintre cei mai buni dansatori din toată ţara. În juriu, 1.000 de spectatori care decid cine aruncă în scenă cel mai tare freestyle pe hiturile surprinzătoare mixate de DJ-ul Vlad Dobrescu, trimiţând un singur mare câştigător în finala mondială Red Bull Dance Your Style din Africa de Sud. Maestrul de ceremonii – Oase, fost dansator de breakdance în trupa Frequency şi pionier al fenomenului Kendama în România”, se arată într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Cei 16 dansatori nu ştiu ce muzică îi aşteaptă: ei se duelează 1 vs 1 pe hituri surprinzătoare pe care Vlad Dobrescu le învârte la platane. După fiecare rundă, spectatorii îşi votează preferatul cu cartonaşe roşii sau albastre şi îl trimit mai departe în concurs.

Anul acesta, finala competiţiei Red Bull Dance Your Style va avea loc la Johannesburg, în Africa de Sud, pe 4 decembrie 2021, unde cei mai buni dansatori din întreaga lume se vor duela pentru titlul de “Red Bull Dance Your Style Champion”.

Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, precizează comunicatul.

Red Bull Dance Your Style oferă o platformă globală dansatorilor de street dance din întreaga lume pentru a-şi demonstra abilităţile şi originalitatea în battle-uri 1 la 1. Evenimentul se desfăşoară în mai mult de 30 de ţări, iar câştigătorii sunt aleşi de public.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro la preţul de 60 lei.

Share Button


SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *