Disneyland Paris amână din nou deschiderea planificată pentru 2 aprilie, având în vedere situația Covid-19, care s-a deteriorat în Franța și în toată Europa.

Parcul a declarat că este optimist pentru o redeschidere rapidă și că își va actualiza site-ul. Între timp, clienții cu bilete pot schimba data sau pot solicita o rambursare.

Vineri, pe pagina principală a site-ului său, parcul a anunţat că “având în vedere situaţia actuală şi restricţiile de călătorie din Europa”, Disneyland Paris “nu se va redeschide pe 2 aprilie, aşa cum fusese planificat. Rămânem optimişti cu privire la viitoarea noastră redeschidere şi vă vom ţine la curent cât mai curând posibil pe site-ul nostru”.

Disneyland Paris a menţionat că persoanele care au făcut o rezervare au “opţiunea de a modifica data sosirii sau de a anula rezervarea”.

„Abia așteptăm să vă întâmpinăm din nou”, anunță oficialii Disney Paris.

Disneyland Paris a anunțat ca posibilă dată de deschidere data de 2 aprilie, încă din ianuarie. Parcul s-a închis în martie anul trecut când a lovit pandemia, a fost deschis în iulie și închis din nou în octombrie. Era planificată apoi o redeschidere în februarie dar și aceasta a fost amânată.

Anunțul contrastează cu știri mult mai bune legate de parcurile Disney din State, unde se pare că virusul se retrage și vaccinările se desfășoară relativ rapid în SUA, dar acest lucru nu este valabil și în cazul Europei, unde țări precum Franța, Anglia, Italia și Germania au intensificat restricțiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.