De multe ori, bebelușii și adulții au părul și pielea foarte diferite și, prin urmare, au nevoie de produse speciale de îngrijire. De aceea avem game diferite de produse, dar toate conțin formule delicate și blânde fără sulfati, ftalați și coloranți, biodegradabile, pentru a nu pune în pericol ecosistemul marin, iar 95% din recipientele noastre sunt reciclabile.

Perfecte pentru îngrijirea tuturor membrilor familiei și a lumii în care trăim. De exemplu, șamponul JOHNSON’S®, precum și șamponul JOHNSON’S® cu mușețel, care permit o curățare rapidă și o clătire ușoară, lăsând părul moale, strălucitor și atât de curat, încât toată lumea va dori să-l folosească în secret. În plus, formula “No More Tears” previne lacrimile și este la fel de blândă pentru ochii precum cea mai pură apă, astfel încât nimic nu poate strica momentul băii.

JOHNSON’S® înțelege că astăzi părinții au nevoi și dorințe diferite cu privire la produsele pe care le folosesc pentru copiii lor, atât în interior, cât și în exterior. Pentru că, atunci când ai produsul potrivit și puțină răbdare, timpul pe care îl petreci îngrijind părul micuțului tău poate însemna mult mai mult.

Atingerea blândă și aroma familiară a produselor JOHNSON’S® vă vor ajuta să vă întăriți legăturile cu cei mici, deoarece mirosul s-a dovedit a fi o parte esențială a dezvoltării sănătoase, fiind principalul simț corelat cu memoria. Potrivit multor studii, amintirile evocate de mirosul pe care îl percepem sunt mai emoționante și mai plăcute decât cele create de restul simțurilor. În plus, parfumurile delicioase și familiare îmbunătățesc starea de spirit și sporesc sentimentul de siguranță, fericire și calm, precum și nivelul de atenție al celor mici. Tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura din plin de momentul în care faceți baie, copii și adulți deopotrivă.

Șamponul JOHNSON’S®
Are cea mai blândă formulă a noastră și a fost special dezvoltat pentru a curăța delicat părul fin și scalpul copilului. Permite o curățare rapidă și o clătire ușoară, lăsând părul mai moale, mai sănătos, strălucitor și curat. Este potrivit pentru copii, dar și pentru adulți. Mirosul cu note florale și fructate va oferi o experiență plină de strălucire, veselie și prospețime atât pentru tine cât și pentru copilul tău în timpul băii.
Preț recomandat: 20,00 ron (500ml)

Șamponul JOHNSON’S® cu mușețel
Datorită formulei NO MORE TEARS®, este delicat pentru ochi precum apa pură, fiind infuzat cu aroma de mușețel natural, face spumă rapid și se clătește ușor. Este hipoalergenic, cu pH echilibrat și este excelent pentru copii și adulți.
Preț recomandat: 20,00 ron (500ml)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.