Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a venit cu o serie de recomandări pentru părinţii şi bunicii care îşi vor duce copiii, respectiv nepoţii la şcoală din luna septembrie, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Avem 5.105 de copii infectați, dintre care 1978 sub nouă ani, iar 3.127 între nouă și 19 ani. Copiii, într-adevăr, se numără printre cei care pot transmite. Bătrânii și cei care au anumite comorbidități sunt cei care pot face formele grave de boală. Indicația este de a avea grijă ca acești bunici să nu fie cu COVID-19”, a spus Nelu Tătaru, scrie Money.ro.

Situaţia din România este în continuare îngrijorătoare. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că au fost raportate noi 755 de cazuri în ultimele 24 de ore. 252 de pacienţi s-au vindecat de coronavirus de la ultima raportare.

“Până astăzi, 31 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 87.540 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
37.869 de pacienți au fost declarați vindecați și 10.833 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 755 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.