Măști, mănuși și geluri dezinfectante la automat stradal

Automatul a fost instalat în Piața Cibin, cea mai mare piață agroalimentară din oraș, iar managerul firmei care deține aparatura a declarat că vrea să mai monteze și alte astfel de aparate, în diferite spații publice din Sibiu.

Măștile chirurgicale costă 3 lei și 50 de bani, cele performante 20 de lei, iar ochelarii de protecție 15 lei.

Plata poate fi făcută atât în numerar, cât și cu cardul (inclusiv cu carduri contactless). Pentru igiena achizițiilor, vendomatul este dotat și cu un dispersor de gel igienizant, scrie Money.ro.

”Am decis să amplasăm acest prim automat pentru vânzarea echipamentelor de siguranță în cea mai mare piață agro-alimentară din Sibiu pentru că este una din zonele din oraș cu cel mai mare trafic pietonal. Considerăm că este un demers util atât pentru sibienii care merg la cumpărături, cât și pentru producătorii locali care își vând marfa prin intermediul Pieței Cibin”, arată reprezentanții companiei care au instalat aparatul.

Materialele puse în vânzare sunt certificate conform standardelor comunității europene și, prin intermediul automatelor vending, pot fi puse la dispoziția clienților în zone cu trafic pietonal precum sunt instituțiile publice, marile companii, rețele comerciale, centre de cartiere și, evident, spitale. Vendomatele sunt funcționale 24 de ore din 24, fiind astfel construite încât să poată fi utilizate inclusiv în spații deschise.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *