Biletele puse în vânzare pentru primele zile ce marchează reluarea activităţilor la Shanghai Disneyland din China, începând cu data de 11 mai, au fost epuizate vineri, potrivit site-ului acestui parc tematic, care se va redeschide săptămâna viitoare după o pauză de trei luni cauzată de pandemia de coronavirus.

Biletele pentru luni, 11 mai, prima zi în care parcul chinez va primi din nou vizitatori, şi până pe 14 mai nu mai sunt disponibile pe platforma de rezervări online administrată de Shanghai Disneyland.

De asemenea, biletele sunt sold-out şi pentru zilele din weekendul 16-17 mai.

Două site-uri terţe chineze, Fliggy şi MeiTuan, au confirmat totodată că biletele ce le-au fost alocate pentru prima zi de redeschidere a parcului Shanghai Disneyland au fost epuizate.

Potrivit reprezentanţilor site-ului Fliggy, biletele pentru zilele de 11 mai şi 16 mai s-au epuizat în doar trei minute.

Parcul Shanghai Disneyland a fost închis pe 25 ianuarie, în contextul în care spaţiile publice din China au fost nevoite să îşi oprească activităţile pentru a respecta regulamentele de distanţare socială. Shanghai Disneyland a fost primul dintre parcurile Walt Disney care s-a închis pe 25 ianuarie, în timp ce coronavirusul a început să se răspândească de la Wuhan, la 840 de kilometri (840 de kilometri) la vest de centrul de afaceri al țării.

Grupul Disney a închis după aceea şi celelalte parcuri ale sale din alte zone ale lumii, pe măsură ce noul coronavirus s-a răspândit pe plan global. Potrivit reprezentanţilor grupului american, închiderea parcurilor Disney a cauzat pierderi financiare de 1,4 miliarde de dolari.

În martie, Disney a redeschis câteva restaurante şi atracţii comerciale din Shanghai, însă principalul său parc tematic a rămas închis.

Guvernul chinez a cerut grupului Disney să menţină numărul de vizitatori la 30% din capacitatea sa de primire în primele zile după redeschidere – aproximativ 24.000 de persoane – a precizat joi CEO-ul companiei americane, Bob Chapek.

Disney îşi va relua operaţiunile în săptămânile următoare cu un număr “mult mai mic” de vizitatori decât acel prag anunţat, pentru a avea timp să implementeze noi măsuri de siguranţă, ce vizează distanţarea socială, purtarea măştilor sanitare şi măsurarea temperaturii corporale pentru turişti şi angajaţi, a adăugat Bob Chapek.

Biletele în faza inițială de redeschidere costă 399 de yuani (56 USD) pentru zilele obișnuite și 499 de yuani pentru weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.