Teatrul Apropo îşi mută spectacolele în online şi lansează programul #apropodeacasa prin care susţine artiştii independenţi care nu beneficiază de un loc de muncă stabil în această perioadă.

”După o perioadă de brainstorming şi câteva apeluri bine date, suntem încântaţi să anunţăm că Teatrul Apropo se mută în online!!! Această iniţiativă este luată în vederea susţinerii artiştilor independenţi, care nu beneficiază de un loc de muncă stabil în perioada aceasta, dar şi pentru voi, cei ce ne-aţi susţinut şi iubit toţi aceşti ani! Sperăm să fiţi alături de noi şi în această iniţiativă. Doar împreună vom reuşi să ne continuăm activitatea şi să vă bucurăm în continuare cu spectacolele şi proiectele noastre”, precizează reprezentanţii Teatrului Apropo. Seria spectacolelor online va fi deschisă de ”Cadranul plus plus”, regia Radu Popescu.

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul eventbook.ro la preţul de 30 de lei. Spectacolele vor fi prezentate de la ora 20.30, pentru a evita, spun organizatorii, ”suprapunerea cu celelalte spectacole online ale colegilor noştri independenţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.