Târgul Baby Boom Show se va deschide joi, 5 martie, la Romexpo, Pavilionul B1.

Peste 6.000 de mame au descărcat invitația online pentru a intra în primele două zile ale târgului.

O mie de gravide, mame și tați s-au înscrisi la cursurile organizate în cadrul evenimentului și 160 de copii interpreți, mici actori și dansatori care vor urca pe scenă pentru a performa sau pentru a participa la ateliere creative într-un program artistic ce merită văzut.

În privința expozanților, Târgul Baby Boom Show numără 150 de standuri cu produse și servicii pentru gravide și copii sub 7 ani.

Cele mai mai mari branduri destinate acestor categorii vor fi, de asemenea, prezente în perioada 5 -8 martie, la Romexpo. Discount-urile anunțate de expozanți sunt generoase: între 15-80% la o serie de produse și servicii.

Organizatorii informează că sunt în permanentă legătură cu toate părțile implicate, autorități, parteneri, expozanți, specialiști, medici și toate deciziile sunt luate ca urmare a consultărilor.

Au fost suplimentate măsurile de protecție:

• Dispensere sanitare echipate cu dezinfectant vor fi instalate în locația festivalului
• De asemenea, la intrare, va exista personal dotat cutermometre cu infraroșu, pentru măsurarea temperaturii corpului fiecărei persoane (vizitator, expozant, organizator)
• Toaletele beneficiază de igienizare suplimentară și vor fi dotate cu dispensere
• Târgul Baby Boom Show se desfășoară într-un spațiu expozițional generos – 6000 de metri pătrați, cu toate normele de siguranta respectate si cu masuri de protectie ridicate.
• Se recomandă cu insistență expozanților și vizitatorilor să urmeze îndrumările și protocoalele anunțate de autoritățile mandatate să comunice în privința Coronavirusului. #SurseOficiale

Organizatorii dau asigurări că monitorizează permanent situația și sunt în contact direct cu autoritățile pentru a lua cele mai bune decizii pentru toți participanții (expozanți și vizitatori).

Îndemnul la calm și la informarea doar din surse autorizate, de la reprezentanți ai instituțiilor mandatate să comunice pe tema Coronavirus, trebuie să fie lucruri firești, de bun simț.

Târgul Baby Boom Show își propune să fie o oază de bucurie și bună dispoziție pentru mame și copii.
Vă invităm să veniți alături de Baby Boom Show ! Între 5 și 8 martie, la Romexpo, Pavilionul B1!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.