Dacă îți dorești să ajungi model profesionist sau dacă ai puțina experiență în acest domeniu, poți învața de la cel mai cunoscut designer român, Cătălin Botezatu, secretele meseriei de manechin și model internațional. Pe 27 Martie, orele 13.00 sunt așteptați cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 21 ani, la Palazzo Events din strada Lugojului nr 27, Giroda pentru a descoperi secretele meseriei de manechin.

La sfarșitul acestui workshop , participanții vor fi înscriși în baza celor mai mari agenții de modele din România și vor primi o diploma de participare din partea reputatului designer. Durata acestui workshop este de 2 ore iar accesul se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare în format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Valoarea unui bilet de acces la workshop-ul de modelling „Beauty & Style by Catalin Botezatu” este de 300 lei și este valabil pentru 1 persoana. Vineri, 27 Martie, orele 13.00 la Palazzo Events pregatește-te sa te întalnești cu cel mai cunoscut designer din Romania, Cătălin Botezatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.