Incubatorul de povești colorate este locul unde se întâlnesc oameni pasionați de literatură. Atelierul de creație va avea loc pe 14-16 februarie 2020, la Muzeul Național al Literaturii Române (București). Invitata de anul acesta este îndrăgita autoare de literatură pentru copii, Nadine Brun-Cosme, premiată în întreaga lume și cunoscută în România prin seria “Lupul cel Mare și Lupul cel Mic”, publicată de editura Cartea Copiilor.

Pentru a doua ediție a Incubatorului de povești colorate, organizatorii (Asociația Cu Alte Cuvinte și Mișcarea Citim Împreuna România) au pregătit un atelier de creație de trei zile și un concurs adresat scriitorilor și ilustratorilor de literatură pentru copii.

Care este cartea ta ilustrată preferată? Ce carte cu imagini minunate te-a purtat într-o călătorie atât de emoționantă și de profundă încât, atunci când ai terminat-o de citit și de contemplat, te-ai întrebat uluit: “Cum au reușit scriitorul și ilustratorul să creeze ceva atât de semnificativ cu atât de puțin?”

Dacă vrei să creezi alături de noi o carte pentru copii de vârstă preșcolară, te așteptăm, indiferent dacă ai mai publicat sau nu, la Incubatorul de povești colorate, în limita celor 20 de locuri disponible!

În urma atelierului, un scriitor si un ilustrator vor obține două premii în valoare de 5000 RON. Cartea rezultată va fi publicată de editura Cartea Copiilor în 1000 de exemplare și distribuită în gradinițele din rețeaua OvidiuRo, în cadrul proiectului de alfabetizare a copiilor din mediile rurale, Grădibiblioteci.

Ești invitat să descoperi toate etapele Incubatorului pe site-ul www.incubatordepovesti.org și să ne trimiți candidatura, folosind acest formular, până la data de 30 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.