Bradley Cooper si modelul Irina Shayk au devenit parinti

Actorul nominalizat la Oscar, Bradley Cooper, şi modelul rus de talie internaţională, Irina Shayk, au devenit părinţii primului lor copil, au declarat pentru revista People surse apropiate cuplului.

Este vorba de primul copil al fotomodelului rus în vârstă de 31 de ani şi al actorului american, care are 42 de ani, cei doi având o relaţie din primăvara anului 2015. Copilul, al cărui nume nu a fost făcut public, a venit pe lume în urmă cu două săptămâni, vestea apărând în presă, pe surse, recent.

O sursă apropiată celor doi a confirmat în noiembrie vestea că Shayk era însărcinată, la puţin timp după apariţia fotomodelului rus pe podiumul Victoria’s Secret Fashion Show 2016.

În februarie, sarcina Irinei Shayk era vizibilă, în ciuda faptului că aceasta a încercat să o mascheze sub haine negre, largi, în timpul unei excursii la Disneyland.

Este posibil ca faimosul cuplu să îşi crească bebeluşul în Los Angeles, potrivit unui alt apropiat al celor doi: “Se pare că LA este noul lor cămin. Când sunt împreună în Los Angeles, sunt foarte relaxaţi şi petrec mult timp acasă.”

Shayk, care este activă pe contul său de Instagram, a păstrat tăcerea cu privire la naşterea bebeluşului, în ultimele două săptămâni aceasta axându-se pe prietenii săi şi pe chestiuni ce ţin de munca sa.

Reprezentanţii Irinei Shayk şi cei ai lui Bradley Cooper nu au oferit comentarii cu privire la naşterea vedetei.