Grup de intalnire, de joaca si de suport pentru fratii copiilor cu autism

Grup de intalnire, de joaca si de suport pentru fratii copiilor cu autismÎncepând cu data de 15 martie 2017, copiii sunt așteptați pe Planeta Albastră, la un grup de întâlnire, de joacă şi de suport – gratuit. Grupul se adresează doar fraţilor copiilor cu o tulburare de dezvoltare sau dizabilitate şi care au cel puţin 6 ani.

Este vorba despre o serie de 3 întâlniri, miercurea de la ora 14.00 la 16.00, în zilele de 15, 22 şi 29 martie.

Întâlnirile de vor desfăşura sub formă de workshopuri, în care copiii vor beneficia de sprijin, înţelegere şi suport pentru a se înţelege pe sine, pentru a-l înţelege mai bine pe fratele său şi pentru a-şi regăsi locul în propria familie.

Copiii îşi vor împărtăşi experienţele şi vor învăţa unii de alţii cum să-şi înţeleagă mai bine fraţii;

Copiii vor primi informaţii despre ce înseamnă o tulburare/dizabilitate şi cât de importantă este fiecare persoană, indiferent de abilităţile sale.

Copiii vor primi informaţii despre cum şi de ce să interacţioneze cu fraţii lor, chiar dacă aceşti nu întotdeauna răspund adecvat şi mai ales, vor învaţă să îi ajute fără a se simţi împovăraţi.

Planetă albastră este locul de întâlnire, adică la sediul AITA din Str. Dragoş Vodă, nr. 2, Voluntari Ilfov. Grupul este oferit gratuit, toate costurile vor fi suportate de către Asociaţia AITA.

Informaţii la asociatia.aita@yahoo.com şi 0753055852. Pentru vă înscrie este necesar să trimiteţi un mail cu datele de contact.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
  • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
  •  
  • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
  •  
  • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
  •    

    Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici